Detaliul pe care nimeni nu l-a observat! Cum a vrut Gică Popescu să impresioneze judecătorii!

Gică Popescu așteaptă în aceste momente, cu nerăbdare, decizia judecătorilor cu privire la eliberarea lui din închisoare. Și, cum ieri, de dimineață, a mers în fața magistraților pentru a-i convinge că merită să fie eliberat condiționat, ”Baciul” s-a pregătit din toate puterile pentru a arăta impecabil în fața oamenilor pe care speră să îi convingă că s-a ”îndreptat”.


Îmbrăcat cu un sacou deschis la culoare, Gică Popescu a urcat în fugă treptele judecătoriei, venind în faţa magistraţilor încă de la primele ore ale dimineţii, care au analizat cererea lui de eliberare condiţionată din penitenciar. Spre surprinderea tuturor celor care îl cunosc, ”Baciul” a apărut cu o frizură impecabilă și, culmea, fără firele de păr grizonat care îi ”împodobeau” până acum podoaba capilară. Motivul? Gică Popescu și-a vopsit, în închisoare, părul, special pentru a avea o ”prestație” impecabilă și din punct de vedere vizual în fața magistraților. Iar efectul pe care l-a produs, pare-se, a fost unul bun, judecătorii luând decizia că fostul căpitan al ”tricolorilor” merită să fie eliberat, decizia fiindu-i una favorabilă.

Diferenţa de culoare a podoabei capilare a "Baciului" este cât se poate de vizibilă


Până la eliberarea lui însă va mai dura puțin pentru că decizia magistraților nu este una definitivă, iar eliberarea condiționată a ”Baciului” urmând să fie pusă în practică doar după ce sentința favorabilă va fi una definitivă, recursul procurorilor urmând să fie judecat cât de curând. Gică Popescu se află la un pas de eliberare, după ce a ispăşit o jumătate din condamnarea dată de judecători în „Dosarul transferurilor”, în care Popescu a fost condamnat 3 ani şi o lună. 

Ce făcea soţia lui Gică Popescu în timp ce fostul fotbalist îşi aştepta sentinţa!

Imediat după terminarea audierii care a avut loc în această dimineaţă, în faţa judecătorilor, Gică Popescu s-a îndreptat către penitenciatul Jilava, acolo unde îşi ispăşeşte pedeapsa primită în „Dosarul Transferurilor”, iar soţia lui s-a ocupat de afacerile familiei, lucru pe care îl face de când soţul ei se află în spatele gratiilor.

După ce a părăsit sala de judecată, Luminiţa Popescu s-a îndreptat direct către o bancă, de unde cel mai probabil a scos nişte bani, drum destul de anevoios pentru soţia „Baciului”, care se afla pe tocuri destul de înalte, iar trotuarul se afla în construcţie. Drumul la bancă al Luminiţei s-a continuat şi către o casă de schimb valutar, şoseaua dându-i şi de această bătăi de cap soţiei lui Gică Popescu. Cu portofelul plin, pregătit pentru plăţi, Luminiţa Popescu s-a îndreptat direct către firmă, unde a intrat cu braţele pline de dosare şi acte.

Citeşte şi:


Gică Popescu este acasă! A fost eliberat!

EXCLUSIV! Campionul afacerilor eşuate! Gică Popescu a comis-o din nou!

Mihai Stoica, pe cale să cedeze! Depresia din închisoare îl împinge să facă asta zilnic


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro