VIDEO PAPARAZZI/ Diana Bart și soțul, printre invitații la botezul fiicei lui Adrian Sînă și Anca Serea

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI/ Diana Bart și soțul, printre invitații la botezul fiicei lui Adrian Sînă și Anca Serea © paparazzi

Invitați unul și unul la evenimentul important din familia Ancăi Serea și a lui Adrian Sînă. Astăzi mezina familiei este creștinată, iar printre persoanele care vor lua parte la slujbă, dar și petrecere, se numără și Diana Bart împreună cu soțul ei.

Diana Bart împreună cu soțul ei au sosit grabiți la botezul micuței Leah, mezina familiei lui Adrian Sînă și a Ancăi Serea. Au coborât imediat din bolidul pe lux și au intrat rapid în locația unde fiica prietenei ei urmează să fie botezată. 
La 4 ace, soțul vedetei a purtat-o în brațe pe fiica cuplului, însă nici Diana Bart nu a fost mai prejos. A purtat o rochie lungă cu care va atrage privirile tuturor.

După botezul de la biserică, peste 100 de persoane sunt așteptate la petrecerea dată în cinstea micuței care a fost creștinată. "​Pe 16 noiembrie o botezăm pe Leah. Vom face evenimentul la o biserică la Mănăsia și după aceea, la conac. E un loc superb și acolo va fi și petrecerea. Cred că voi cânta și eu. Invitații vor fi până într-o sută. Locul nu e foarte mare și am zis să invităm prietenii apropiați. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e tradițional. Nașii fetiței sunt cei care ne-au și cununat și care l-au botezat pe Moise Petru, este vorba de Silvana și Petru Berciu", a declarat Adi Sînă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro