”Diva de Pleșcoi”, în ipostaze mai mult decât... FIERBINȚI! Imagini DEMENȚIALE cu Elena Udrea

Perioada în care Elena Udrea era una dintre locatarele ”Beciului Domnesc” pare să fie demult uitată de vedeta politicii românești. Și, odată cu ieșirea ei din arestul Poliției Capialei și din Penitenciarul Târgor, Elena a revenit la obiceiurile vestimentare pe care le-a avut și în vremea când înnebunea bărbații.


Îmbrăcată într-o rochie roșie ca pasiunea femeilor din tribune care urmăresc un toreador care se află în fața unui taur furios, Elena Udrea ar fi reușit, cu siguranță, să facă ca oricare bărbat care era în preajmîă să se plângă de dureri de gât.

Pentru că, să fim sinceri, rochița ei, scurtă, era destul de mulată pentru a-i pune în valoare formele care au înnebunit România, ani la rândul și pentru a se putea observa că poartă o pereche de bikini minusculi.

Iar pantofii, stiletto, asortați cu rochia, îi expuneau musculatura picioarelor îndeajuns pentru a putea participa la un concurs de miss.
În altă ordine de idei, Elena, îmbrăcată în acest fel, părea să ajungă acasă de la vreun cocktail la care a participat.

Și, am spune noi, nu părea prea fericită, ea fiind extrem de grăbită și de nerăbdătoare ca șoferul să îi scoată ceva din portbagajul bolidului pe care îl are, iar apoi a intrat în casă.

Citește și:

VIDEO / Laurenţiu Reghecampf, petrecere surpriză de ziua lui pregătită de Anamaria Prodan! Elena Udrea a fost şi ea invitată la eveniment

VIDEO / S-a despărţit Elena Udrea de Valentin Chifu? Fostul Ministru al Dezvoltării spune adevărul

Elena Udrea şi-a tras bărbat cu zece ani mai tânăr decât ea! Legăturile suspecte dintre noul iubit al "Blondei de la Cotroceni" şi Ioana Băsescu!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro