Doctoraş, iar ai uitat de soţie? Cel mai mare secret al lui Renert Gad, divulgat de Paparazzii Spynews! Ce face esteticianul pentru a le intra la inimă domnişoarelor

+4 click pentru
galerie

Paparazzii Spynews.ro l-au prins pe Renerd Gad în flagrant! Nu degeaba i se spunea „Winnetou”. Esteticianul vedetelor ştie cum să se facă plăcut oamenilor. Şi când vine vorba de domnişoare... Ei bine, secretul celebrului estetician a fost divulgat!

Renert Gad, bărbatul cu... toate calităţile. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe esteticianul vedetelor în faţa unui restaurant. Până aici, nimic neobişnuit... În cadru însă, apare o femeie cu un bebeluş în cărucior. Şi ce femeie! Blondă, cu părul lung, îmbrăcată cu blăniţă şi o pereche de colanţi în care posteriorul arăta demenţial. 

Pentru a intra în restaurant, trebuia să urce câteva trepte cu căruciorul. Aşa că, Renert Gad nu a stat prea mult pe gânduri şi a ajutat-o. Misiune îndeplinită cu atenţie şi... eleganţă. Ajunşi în faţa restaurantului, esteticianul vedetelor a deschis uşa şi a intrat cu căruciorul, urmat de blondină.

Aşa că, doamnelor, cu orice problemă v-aţi confrunta, Renert Gad e pregătit să dea o mână de ajutor, compasiunea şi atenţia la nevoile celorlalţi fiind două dintre calităţile cu care esteticianul a cucert multe femei. 

De altfel, nu e prima dată când Paparazzii Spynews.ro au "prins" dovada că esteticianul ştie să se facă remarcat. 

CITEŞTE ŞI: VIDEO PAPARAZZI / Ce-i mai place viaţa esteticianului vedetelor! Imaginile care spun totul despre Renert Gad

Devenit celebru ca medic estetician al vedetelor, gurile rele spun că Renert Gad s-a bucurat, de-a lungul timpului, de mai multe aventuri. Una dintre aceste relaţii a fost cea cu Monica Bârlădeanu, pe care „Winnetou” a părăsit-o pentru a se întoarce la soţie. Şi Monica n-ar fi singura... Pe "listă" ar fi apărut şi Denisa Nechifor, prietena soţiei sale. Fosta lui Adrian Cristea însă, a negat orice legătură sentimentală cu esteticianul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro