Domnilor, luaţi notiţe! Cum e răsfăţată Delia de soţul ei / VIDEO PAPARAZZI

Delia, o artistă îndrăgită de o ţară întreagă. © Hepta

La 35 de ani, Delia Matache se poate considera, fără îndoială, una dintre cele mai norocoase vedete din România. Frumoasă, bogată şi adorată de fani, celebra cântăreaţă duce o viaţă de huzur. Ba mai mult, artista are un soţ minunat, care nu ratează nicio ocazie de a o răsfăţa.

„Vai, vai, ce prostii că doar trei ani durează dragostea”, spune Delia într-o piesă celebră. Ei bine, chiar aşa este! Căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu, artista iubieşte şi este iubită. Recent, bărbatul şi-a scos soţia la un restaurant de fiţe din Capitală. Cei doi au servit cina, alături de un alt cuplu.

Delia s-a simţit minunat! Preţ de mai bine de două ore, vedeta a stat la taclale cu amicii şi cu soţul său. Cei patru au servit cele mai rafinate mâncăruri, iar voia bună a fost la ea acasă. La plecare, Delia a fost numai zâmbete, semn că fericirea face parte din viaţa ei.

Când se pregătea să se urce în maşină, cântăreaţa a avut parte de o surpriză. Vedeta a dat nas în nas cu câţiva prieteni. Delia i-a salutat pe aceştia, apoi a plecat spre casă.

Delia Matache s-a născut pe 7 februarie 1982, în Bucureşti. Ea e cunoscută mai bine sub numele de scenă „Delia” şi e o cântăreață, vedetă de televiziune și jurat în cadrul competiției muzicale „X Factor” România. Ea a absolvit A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, iar între 1999 şi 2003 a făcut parte din formația N&D. Din 2003, vedeta a ales cariera solo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro