”Dorel din Las Fierbinți” este un romantic! Soția ÎNSĂRCINATĂ cere, actorul plătește / Video paparazzi

+7 click pentru
galerie

Devenit celebru pentru rolul gogomanului din Las Fierbinți, Mihai Răiț pare să fie cu totul și cu totul altfel când vine vorba de viața din spatele camerelor de luat vederi. Mai mult chiar, actorul dovedește că este un romantic atunci când o are alături de soția lui, Ana-Maria.

Căsătorit de doar câteva luni, după o serie de relații eșuate cu scandal, Mihai Răiț, celebrul ”Dorel din Las Fierbinți”, pare să facă orice pentru a o face pe frumoasa lui soție să fie fericită. Așa că, zilele trecute, la brațul ei, a mers într-un magazin de telefonie mobilă pentru a-i face o bucurie.


Astfel, cei doi, atenți din cale afară la fiecare telefon din categoria ”smartphone”, au petrecut în magazin, doar uitându-se, comparând și sfătuindu-se în privința diverselor modele, câteva zeci de minute bune. Într-un final, asumându-și rolul de ”cap al familiei”, ”Dorel” a început să pună o serie de întrebări agentului din magazin, răspunsuri-le primite făcându-l, într-un final, să cumpere exact ceea ce își dorea partenera lui de viață. Evident, fără să stea prea mult pe gânduri când a fost nevoie să ”dea cu cardul”. Și nici nu ar fi putut fi altfel, având în vedere că, din ce în ce mai des, în cuplul lor se discută despre fasptul că își doresc să devină părinți și, de o vreme încoace chiar, Ana-Maria ar fi însărcinată...
S-a căsătorit anul trecut, în septembrie
Mihai Raiţ Dragomir, interpretul îndrăgitului personaj Dorel din serialul TV „Las Fierbinţi” a ajuns în luna septembrie a anului trecut la altar, după un an şi jumătate de iubire cu frumoasa Ana-Maria. Cum era de aşteptat, naşul lui Mihai şi al Anei-Maria a fost chiar prietenul şi „fratele” din serial, Mihai Bobonete. „10 septembrie, cea mai frumoasa zi cu cea mai frumoasă femeie”, a notat Mihai Raiţ Dragomir pe contul său de Facebook, postând o primă fotografie de la căsătoria sa cu Ana-Maria. 
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro