Dorin Cocoş e singur cuc! Imagini de nerecunoscut surprinse de paparazzii Spynews.ro

În ultima perioadă, omul de afaceri Dorin Cocoş nu a mai fost atât de prezent în vizorul presei, încercând să nu mai dea subiecte de discuţie pe marginea vieţii lui personale. Chiar şi aşa, Dorin Cocoş a simţit nevoia să iasă în lume, iar paparazzii Spynews.ro au fost pe urmele lui.

În urmă cu câteva zile, Dorin Cocoș a simţit nevoia să petreacă puţin timp într-un mall din Capitală, unde a fost surprins şi de paparazzii Spynews.ro. Omul de afaceri a mers singur la cumpărături, iar pentru a profita din plin de ieşire, a mai zăbovit ceva timp şi la o cafenea, unde nu şi-a ridicat nicio secundă privirea din telefonul mobil.


Pentru a-şi duce la bun sfârşit planul, afaceristul a dat o raită prin magazine, de unde a plecat cu sacoşele pline, iar apoi a mers direct către sala de cinema a mall-ului, semn că şi-ar fi dorit să vadă un film. Indecis, Dorin Cocoş a citit toate afişele cu filmele care rulau în cinema, dar cum probabil nu a vrut să vadă un film, singur, a renunţat la idee.


Îngândurat, Dorin Cocoş s-a îndreptat către hotelul pe care îl deţine, dar unde şi locuieşte, iar cu vremea era cam mohotâtă şi ploaia începuse deja, unul dintre angajaţii lui l-au condus de la maşină până la intrarea în hotel, cu o umbrelă.

Citeşte şi:

Singur, trist și abătut! Imagini INCREDIBILE cu unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri după ce au apărut speculațiile despre divorțul lui

EXCLUSIV / Ce a făcut Alin Cocoş după ce a scăpat de arestul la domiciliu!

Elena Udrea, mesaj halucinant pe o reţea de socializare: "Principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că... "


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro