Dovada că nu a uitat de unde a plecat. Imagine rară cu un greu din fotbal. Gestul care va schimba multora părerea despre el / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Unul dintre greii din fotbalul românesc a uimit pe toată lumea cu gestul său. Considerat o persoană pretenţioasă şi chiar cu nasul pe sus, ei bine, de data aceasta nu a făcut decât să demonstreze contrariul.

Nicolae Badea, pentru că despre acesta este vorba, ne-a uimit cu cel mai recent gest pe care l-a făcut. Paparazzii Spynews l-au surprins, zilele trecute, în mijlocul Bucureştiului, însă nici prin minte nu ne-ar fi trecut că am putea să-l vedem pe Nicolae Badea în această ipostază.

De ce spunem asta? Ei bine, Nicolae Badea a fost surprins de paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, în timp ce stătea la o cafea, în mijlocul Bucureştiului, cu nimeni altul decât cu... şoferul său.

Da, da, aţi auzit bine. De ce suntem uimiţi de acest lucru? Ei bine, pentru că Nicolae Bade, fostul acţionar al lui Dinamo, a arătat în multe rânduri că are o atitudine superioară şi că nu stă de vorbă cu oricine şi, mai ales, că nu bagă pe oricine în seamă.

Ei bine, iată că lucrurile s-au mai schimbat, iar Nicolae Badea nu s-a sfiit să fie văzut în centrul Capitalei de vorbă cu soşerul lui. Ba din contră, cei doi par că se înţeleg foarte bine, iar Nicolae Badea are multă încredere în bărbatul care îl plimbă peste tot cu maşina.

Ei bine, ce putem să mai spunem. Cu siguranţă, gestul arătat de Nicolae Badea îi va pune pe mulţi pe gânduri şi chiar îi va face să-şi schimbe opinia în privinţa sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro