Dovadă de CURAJ NEBUN! Imagini NECENZURATE cu Anda Adam, NEMACHIATĂ

+10 click pentru
galerie

Anda Adam este una dintre puținele vedete care dau dovadă de un curaj de-a dreptul nebun. Pentru că, dacă alte staruri de-ale noastre, nu ies din casă fără să se aranjeze de parcă ar fi nuntă, Anda, în ciuda faptului că nu mai are 20 de ani, a renunțat la ”măști” și a plecat la plimbare.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Anda Adam în timp ce, alături de o amică de-ale sale, savura o cafea și un fresh. Până aici, nimic anormal... Dar la o privire mai atentă, s-a putut observa ceva diferit la artistă. Mai exact, vedeta a renunțat, complet, la machiajul care, ani la rândul, i-a fost nelipsit și a ieșit așa în oraș, dovedind că nu o sperie deloc ideea că ar putea fi văzută așa. De altfel, pare-se, naturalețea o prinde foarte bine, Anda arătând că nu este, vreo secundă, rușinată, de cum arată în ciuda faptului că împlinește, anul acesta, 37 de ani și a mai și trecut printr-o naștere.

Astfel, cu zâmbetul pe figură, fără să bage în seamă privirile curioase ale celor din jur, cântăreața a petrecut, alături de amica sa, mai bine de o oră la o cafenea din nordul Capitalei, vorbind vrute și nevrute cu aceasta. Și, la plecare, pentru că, probabil, mai avea ceva de completat, Anda și prietena ei au mai petrecut cinci minute, în frig, în fața cafenelei, înainte de a se îndrepta, fiecare, spre casă.


Anda Adam şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit acum două veri şi au împreună o fetiţa născută pe 30 noiembrie 2015. Cei doi s-au cunoscut la malul mării, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei Nicolescu să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi casatorindu-se într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov, în vara lui 2015.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro