Imagini la care nu credeai că vei fi martor vreodată! Alex Velea și Antonia. Primul sărut!

+4 click pentru
galerie

Nimic nu a mai stat în calea iubirii lor! Alex Velea şi Antonia au decis să se despartă fiecare  de partenerul de viaţă şi să îşi consume pasiunea departe de ochii curioşilor. Dacă atunci când se află în public cei doi se străduiesc să fie rezervaţi, situaţia se schimbă radicală când sunt înconjuraţi doar de prieteni.

Formează un cuplu destul de solid şi de multă vreme, însă nimeni nu a reuşit să îi surprindă în ipostaze fierbinţi  până acum. Paparazii Spynews.ro au reuşit performanţa de a avea cadre cu cei doi artişti care sunt extrem de pasionali atunci când cred că nu îi vede nimeni.

Cum Alex Velea a schimbat prefixul marţi, acesta a marcat momentul cum se cuvine. Cu ocazia împlinirii a 30 de primăveri,  artistul şi-a adunat prietenii apropiaţi, în număr de vreo 30 de persoane, la un local de lux din Capitală, unde au dat startul la distracţie.

Iubita lui, Antonia, i-a fost aproape şi a stat aproape toată seara lipită de el ca marca de scrisoare. Doar petrecerea era cu circuit închis şi era în mijlocul prietenilor şi al colegilor de breaslă. Nicole Cherry, Smiley, CRBL sau fostul naş de cununie, Lucian Mitrea, au semnat condica la chef.

Un moment fiebinte al nopţii a fost aducerea tortului din marţipan, personalizat pentru celebrul artist. Pe lângă tradiţionala urare, pe prăjitura aniversară trona un Alex Velea în miniatură, dar şi o maşină de fiţe, alături de o puzderie de note muzicale.

A suflat în lumânări după ce şi-a pus o dorinţă fierbinte. Şi invitaţii au avut de aşteptat pentru a-l felicita...din cauza Antoniei. Cântăreaţa nu s-a mai lăsat dusă din braţele lui.

Totul a început cu atingeri pătimaşe, mâna lui Velea jubilând pe posteriorul Antoniei, după care cei doi s-au pierdut într-un sărut pasional în uralele invitaţilor. Şampania a curs râuri -râuri, iar Alex Velea a fost în culmea fericirii. Cu femeia iubită în braţe, de ziua lui, cei doi au fost protagoniştii multor momente de tandreţe, când au dat frâupasiunii, precum doi adolescenţi. Iar în zorii zilei, când s-a spart cheful, cei doi s-au retras în dormitorul conjugal, unde au continuat preludiul început în văzul tuturor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro