Dragostea întrece orice închipuire! Iată cum îl răsfaţă Sandra Izbaşa pe Petrişor Ruge / VIDEO PAPARAZZI

Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, un cuplu fericit. © Facebook

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Sandra Izbaşa trăieşte o poveste de dragoste alături de Petrişor Ruge, dansatorul Andreei Bălan. Cei doi sunt nedespărţiţi, iar fosta mare gimnastă este în stare de orice pentru iubitul ei.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe tinerii îndrăgostiţi într-un restaurant de lux din Capitală. După ce şi-au comandat câte o limonadă, Sandra şi Petrişor s-au pus pe povestit. Probabil, ei şi-au spus unul altuia întâmplările pe care le-au trăit pe parcursul zilei. Fosta mare sportivă a vorbit mai tot timpul, iar dansatorul a ascultat-o, precum un adevărat domn.

După ce au terminat cu sporovăitul, cei doi au plecat acasă. Îndrăgostită până peste cap, Sandra a făcut pe şoferul personal al lui Petrişor.

Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge formează un cuplu discret, deşi sunt împreună de mai bine de un an şi jumătate. Cei doi locuiesc împreună, însă fosta gimnastă nu se gândeşte să aibă un copil, cel puţin nu în viitorul apropiat.

„La un moment dat. Consider că, atunci când urmează să faci un copil, trebuie să-l faci cu un om care se potriveşte, care te iubeşte, te respectă, care îşi doreşte să lupte pentru acelaşi scop. Să faci doar copil ca să bifezi acţiunea, nu sunt pentru. Dacă nu se va întâmpla, înseamnă că nu e pentru mine”, a declarat, pentru Antena Stars, Sandra Izbaşa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro