Drama din familie a lăsat urme! Cât de mult au schimbat-o anii grei de puşcarie ai „Baciului”! Aşa a fost surprinsă soţia lui Gică Popescu, în biserică / VIDEO PAPARAZZI

Soţia lui Gică Popescu este un exemplu demn de urmat! Luminiţa a fost surprinsă de Paparazzii Spynews.ro la biserică, într-un moment de-a dreptul emoţionant. În timp ce partenerele valorilor actuale ale fotbalului se întrec în imagini sexy pe social media, soţia "Baciului" este, cu siguranţă, <altceva> pentru spaţiul public.

Luminiţa Popescu a fost surprinsă recent de Paparazzii Spynews.ro la biserică. Ce mall, ce cumpărături, ce saloane de înfrumuseţare? "Comoara" lui Gică Popescu ştie că cea mai importantă este liniştea sufletească.

Aşa că, Luminiţa a dat fuga la biserică, unde s-a rugat, printre alţi credincioşi, fără să atragă atenţia. Îmbrăcată în haine simple, arătând smerenia, a păşit în biserică şi  s-a aşezat în rând cu ceilalţi credincioşi. Apoi, stând în genunchi, soţia lui Gică Popescu s-a conectat cu Divinitatea prin rugăciune, sub privirile Paparazzii Spynews.ro. 

Luminiţa Popescu nu a plecat din lăcaşul de cult până când nu a fost miruită de preot.

Am putea spune că soţia "Baciului" a făcut un obicei din vizitele pe care le făcea la biserică, în perioada în care Gică Popescu era după gratii.

Luminiţa, sora soţiei lui Hagi şi Gică Popescu sunt căsătoriţi din anul 1999. Cât timp fostul căpitan al Barcelonei a stat în spatele gratiilor, 1 an şi opt luni, cele două au făcut "front comun" pentru a-i proteja pe Maria şi pe Nicholas, copiii "Baciului". Luminiţa Popescu l-a vizitat periodic pe Gică Popescu la închisoare.

Gică Popescu, despre perioada de după gratii

Pe 4 martie 2014, Gică Popescu a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare în dosarul Transferurilor. Fosta valoare a fotbalului românesc era acuzat de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. În noiembrie a anului 2015, după 20 de luni petrecute după gratii, Gică Popescu a fost eliberat condiţionat. 

"Singura mea preocupare era legată de cei de acasă. A fost greu. Erau mai mici și copiii… Mie mi-a plăcut mereu să stau lângă familie… Mi-au lipsit enorm. Bine că au înțeles, s-au comportat incredibil de bine. E o experiență de care nu ne amintim cu plăcere, dar face parte din viața noastră. Pe copii i-a maturizat foarte mult. Cel mai greu e că s-a dus tata… Încă n-am asimiliat ideea că nu mai e, nu pot să…", povestea Gică Popescu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro