După ce s-a aflat că se iubesc, Cornel Galeș și blondina Vivi par lipiți unul de celălalt / Video paparazzi

+2 click pentru
galerie

Relația dintre Cornel Galeș și Vivi, femeia de care este nedezlipit în ultimele luni, pare să devină din ce în ce mai serioasă. Și, de ceva vreme încoace, din dorința de a face gesturi care impresionează cu siguranță orice femeie, fostul soț al Ilenei Ciuculete îi face acesteia tot felul de surprize.

Așa s-a întâmplat și într-una dintre zilele trecute, zi în care, de altfel, fuseseră deconspirați de fiica blondinei Vivi. Dar, înainte de a apuca rtânăra să posteze comentariul care spune totul despre relația dintre cei doi, Cornel a părut decis să facă, dacă mai era nevoie, încă un gest romantic. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, el a urcat în mașina pe care a moștenit-o de la Ileanaa Ciuculete și s-a grăbit să meargă la biroul la car elucrează blondina Vivi. Iar acolo, extrem de apropiata lui prietenă a ieșit din birou cu un zâmbet uriaș și, după ce a mai petrecut câteva minute, pe trotura, vorbind la telefon și privindu-l galeș pe Cornel, a urcat la volanul mașinii care i-a aparținut Ilenei Ciuculete și au plecat la plimbare. Iar după ce s-au învârtit cât s-au învârtit prin oraș, Vivi a decis că este cazul să meargă acasă. Zis și făcut! E a a mers acasă, a coborât din mașină, romanticul Galeș a urcat la volan, și-a luat la revedere și au decis să se întâlnească puțin mai târziu, mai la adăpostul întunericului, ca să nu fie ”observați” cât sunt ei de buni amicii...

Galeș susține sus și tare că Ileana Ciuculete este ”unică” în memoria lui
Paparazzii Spynews.ro l-au surprins în miez de noapte, în urmă cu o lună, în timp ce se consola cu o blondă, împreună cu care a luat cina la un restaurant. După o perioadă de patru luni, timp în care a ţinut doliu şi s-a ocupat de cele creştineşti pentru soţia lui, Ileana Ciuculete, Cornel Galeş pare pregătit să îşi refacă viaţa. Cam repede ar spune unii... "Nimeni nu în lumea asta nu o poate înlocui pe Zânica, nu o poate înlocui pe Ileana Ciuculete. Nici cum cântă ea, nici cum sărută ea, nici cum se mişcă ea, nicicum", a spus, după sărutul schimbat cu blonda Vivi, Cornel Galeş. 
Cei doi au petrecut câteva zeci de minute în local, unde au fost destul de apropiaţi şi chiar s-au sărutat, semn că relaţia lor nu este una de tatonare.
Cornel Galeş a rămas văduv la 14 martie 2017. În acea zi, Ilieana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Apoi, Galeş a fost în centrul mai multor scandaluri cu cei doi băieţi ai regretatei artiste, Mugurel şi Cristi Sfetcu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro