Ea este bona care le-a dat o gaură de 50.000 de euro lui Marian Vanghelie și Oanei Mizil?

+2 click pentru
galerie

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au trecut prin momente mai puţin plăcute din cauza bonei filipineze a copilului lor. Aceştia au anunţat că femeia le-a furat din bunuri în valoare de 50.000 de euro.


Conform Antena Stars, bona filipineză le-ar fi furat din casă Oanei Mizil şi a lui Marian Vanghelie un ceas de 20.000 de euro, două inele cu diamante şi o sumă de bani, totul ridicându-se la valoarea de minimum 50.000 de euro.
Cu toate acestea, acum un an, bona filipineză pe care o aveau în acea vreme părea nelipsită de lângă fostul politician și soția lui, asiatica fiind cea care, de-a lungul zilei, se ocupa ca fetița celor doi să nu ducă lipsă de nimic.

De altfel, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe bona filipineză a familiei, acum aproape un an, pe când, alături de Lidia, mama Oanei Mizil, avea grijă de fetița lui Vanghelie, ea fiind cea care, atât timp cât micuța era în brațele bunicii, se ocupa de bagajele Mariei.
Vor să o reclame la Poliție
Oana Mizil şi Marian Vanghelie s-au alarmat sâmbătă seară, când au observat că angajata lor, o filipineză în vârstă de 46 de ani, nu mai vine acasă. Atunci şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva şi, la o prima căutare, au realizat că le-au dispărut mai multe bunuri. Cei doi au anunţat vor merge la Poliţie pentru a depune plângere împotriva bonei filipineze a copilului lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro