Eba arată SENZAȚIONAL! Uite-o cum se joacă în mijlocul drumului cu fetița ei

Perioada aceea în care Eba părea să nu mai aibă nicio șansă să revină la sileta de fotomodel care a făcut-o celebră mai mult decât politica și gafele monumentale pe care le-a făcut în spațiu public părea să fie departe. Dar, iată că ambiția ei au făcut-o să revină la formele care au consacrat-o.


Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, zilele trecute, pe Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte, în timp ce, fără nicio grijă, se plimba însoțită de o amică de-a ei și de fiica sa prin oraș. Iar surpriza noasră a fost una colosală pentru că în fața obiectivelor le-a apărut o Eba superbă, slabă și sexy, parcă perfectă pentru o ședință foto pentru vreo revistă.


Însoțită de o amică de-a ei și de fetița pe care o are alături de Bogdan Ionescu, Elena Băsescu s-a plimbat prin zona de nord a orașului minute bune, timp în care Sofia s-a distrat așa cum doar un copilaș de doi ani poate să o facă.

Și, agilă, fără să mai fie îngreunată de kilogramele care o făceau să arate ca o gospodină pufoasă, sexy-Eba a reușit să țină pasul cu micuța, ea alergând de zor după Sofia pe străduțe, luând-o în brațe când fetița își dorea.


Distracția nu a ținut însă prea multă vreme și cele două, alături amica ei, s-a îndreptat spre mașină, mergând spre casă, locul în care o așteaptă cel de-al doilea copil al ei, Traian jr.

Citește și:

Elena Băsescu, mai neîngrijită ca niciodată! Paparazii Spynews.ro au surprins-o în ipostaze HORROR - VIDEO

VIDEO / Elena Băsescu nu a mai rezistat cu dieta draconică! A dat "iama" în calorii! Avem DOVADA

Video/ Nu a mai rezistat! Elena Băsescu, ”terminată” din cauza dietei! Imagini incredibile cu EBA


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro