EL sau EA? Cine a călcat strâmb în primul cuplu din showbiz destramat în acest an? VIDEO-DOSARUL pregătit de PAPARAZZII SPYNEWS.RO conține toate dovezile adulterului! SCENE INTERZISE FAMILIȘTILOR!

+23 click pentru
galerie

Este, probabil, cel mai răsunător caz de divorț din showbiz, chiar dacă celebritățile în cauză nu au dorit să vorbească prea mult despre problemele lor din cuplu. Dar, dacă eu nu vor să spună nimic, paparazii Spynews.ro au găsit răspunsul pe care încercau să îl dosească.

Vestea că celebrul artist Kamara divorțează de Oana, bruneta alături de care are un copil, a luat prin surprindere showbiz-ul românesc. Doar că, ceea ce se fereau ei să spună este că între ei relațiile sunt destul de reci încât să nu mai fie loc de întors. Sau, cel puțin, pentru Kamara care, deja, pare decis să nu piardă timpul și, cu succesul pe care, probabil, orice artist îl are, deja se bucură de atingeri cât se poate de tandre. Din partea altei femei...


Mai exact, paparazii Spynews.ro l-au surprins pe Kamara în timp ce ajungea în Brașov. Cine știe, poate avea concert, nu? Răspunsul e: NU, nu avea. În schimb era așteptat, ca un adevărat star, la gară, de o amică de-ale sale.

Cu care, așa cum e și normal, a stat puțin de vorbă și au dat fuga, apoi, într-un restaurant. Doar că nu le-a plăcut prea mult acolo, așa că au schimbat locația cu una mai ”aerisită”. Loc în care, deja, gesturile tandre păreau să fie la ordinea zilei.

Ea, chicotind ca o domnișoară care vrea atenție cu orice preț, el ”ușor macho”, dar lipiți unul de altul ca timbrul de scrisoare, au petrecut în restaurantul cu pricina ore bune. E adevărat, nu singuri, ci cu Ralflo, bunul amic al lui Kamara și, probabil, ”alibiul lui” în caz ”de ceva”.
Iar după ce s-au săturat de stat la restaurant, iar domnișoara brunetă lipită de Kamara care îl sorbea din ochi și se înghesuia lângă el pentru a vedea ceva de pe ecranul telefonului fumase deja un pachet de țigări, cei doi au plecat.

În aceeași direcție. Adică mașina ei, una mică, așa, de domnișoară. Și cum era atât de mică buburuza, cei doi au stat unul lângă celălalt, apropiați din cale afară. Iar la un moment dat, probabil ”îmbătați” de feromonii pe care îi emiteau, au început să se apropie și mai mult, ajungând să stea pe un singur scaun. Și, evident, să comunice în limbaj non-verbal, schimbând câteva sărutări pline de pasiune.

Apoi, odată desprinși din îmbrățișare, Kamara, ca un domn, a început, probabil, să o complimenteze în timp ce îi mângâia, tandru, brațul. Și, probabil, îi explica că nu insistă deloc să meargă să doarmă alături de amicul lui, Ralflo, la hotel, că i-ar fi mai comod să îl conducă la el acasă. Ba chiar, probabil că i-a mai explicat vedeta brunetei pe care o săruta și care, cu siguranță, nu e soția lui, dacă ar merge la ea acasă ar fi cu mult, mult mai distractiv decât să petreacă ore în mașină, în frig.

Și, la un moment dat, domnișoara, la volan, a ”dat o cheie” mașinii și au plecat. Prima oprire, un magazin non-stop, din preajmă. Kamara, surescitat, a coborât grăbit din mașina în care, deja, avusese parte de momente pline de pasiune, iar apoi s-a repezit spre boutique.

Și, după ce a aruncat o întrebare femeii care era în mașină, dorind să știe dacă ea dorește ceva deosebit, artistul a optat spre o doză uriașă de cofeină - deh, probnabil nu avea de gând să doarmă, ar fi fost chiar culmea -, câteva chipsuri și alte mici lucrușoare care să îi țină ocupați. După ce a plătit, grăbit, Kamara s-a aruncat din nou în mașină și, spre bucuria lui, a ajuns unde voia. Și nu, nu la hotel, ci la ea acasă... Loc în care, probabil, a avut parte de o noapte albă, cu atât mai mult cu cât, la întâlnirea cu Ralflo, de a doua zi, de la hotel, Kamara părea ușor încercănat. Dar, măcar, era zâmbitor...

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro