Elena Băsescu, scandal în mijlocul mall-ului. Nu a știut ce să mai facă ca să îl aplaneze

+4 click pentru
galerie

Elena Băsescu, întoarsă în România după o scurtă vacanță, a avut parte, zilele trecute, de o ieșire la mall, alături de cei doi copii ai săi și de bona lor. Și, dacă spera că va avea parte de câteva momente de relaxare, planurile ei au fost date complet peste cap de comportamentul fiului ei.

Mai exact, Elena Băsescu a fost de-a dreptul șocată de ceea ce a pățit, iar zâmbetul ei a fost șters imediat. Astfel, după ce a fost la unul dintre locurile de joacă din mall pentru ca cei doi copii ai ei să se bucure de mașinuțele de acolo, Elena a avut o primă ”înfruntare” cu micul Traian Băsescu. Pentru că, băiețelul, plin de personalitate, nu părea deloc să aprecieze momentele cu pricina, motiv pentru care țipa ca din gură de șarpe, cu atât mai mult cu cât părea să nu beneficieze de întreaga atenție a mamei sale, preocupată probabil să trimită bunicilor micuțului câteva fotografii.

Așa că, supărat, a început să țipe... puțin cam tare, până când, în disperare de cauză, Eba a apelat la arma secretă din arsenalul mamelor: l-a luat în brațe pe micuț. Dar, pare-se, era deja prea târziu, pentru că acesta, în drum spre un alt loc de joacă, unul care să îl mulțumească pe deplin, s-a manifestat mai ceva ca un politician nervos, la tv. A țipat, s-a zbătut, a răcnit din nou, a fost la un pas să își rupă hainele de pe el (la figurat, evident, doar tricoul îi ieșise din pantaloni în timp ce cobora scările rulante în brațele Elenei, vociferând și reușind să șteargă impresia de calm continuu al mezinei ex-prezidențiale). Apoi, pentru ca tacâmul să fie complet, s-a dat puțin și cu fundulețul pe pământ, semn că mama sa l-a lăsat prea devreme din brațe, făcându-i pe cei din jur să se uite puțin ciudat la Elena și la bona filipineză, aceasta încercând și ea, fără succes, să îl calmeze pe Traian. Evident, micuțul a reușit să ”contamineze” și pe Sofia, fiica mai mare a Elenei Băsescu și, după modelul frățiorului ei, Traian, s-a aruncat și ea, artistic, în genunchi în fața mamei sale, cerându-i, probabil, să fie și ea dusă în brațe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro