Eroul FCSB, surprins în ipostaze de senzație! Cum a sărbătorit golul care i-a îngenuncheat pe italienii de la Lazio Roma / Video paparazzi

+7 click pentru
galerie

Fotbalistul care a reușit să înscrie un gol de senzație în poarta italienilor de la Lazio Roma și a devenit eroul lui Gigi Becali și al fanilor FCSB pare să știe cum trebuie, cu adevărat, să sărbătorească un fotbalist un asemenea succes.

"Acesta nu mai e un bizon! Ce am văzut în seara asta a fost o gazelă!". Remarca lui Gabi Balint a subliniat minunea care a devenit Gnohere. Un atacant subestimat și în România, și în Belgia a ajuns s-o bată pe Lazio după o cursă fantastică, un contraatac în care a alergat mai bine decât s-ar aștepta de la un vârf masiv cum este el.
Și, după ce a marcat un gol de senzație, fotbalistul care părea să fie eterna rezervă a lui Denis Alibec, dar care a reușit să inverseze rolurile, a ieșit, în oraș să sărbătorească. Și, surprins de paparazzi Spynews.ro, Harlem Gnohere a decis că cel mai bine se relaxează alături de soția și de copilul lui. Așa că, a ieșit la mall, îmbrăcat într-un trening gri, plimbând căruciorul fără să facă nazuri, intrând în fiecare magazin în care își dorea partenera lui de viață să ”inspecteze” mărfurile.
Mai mult decât atât, chiar dacă nu purta echipamentul FCSB, Gnohere a fost imediat recunoscut, mai mulți tineri dorindu-și să îi strângă mâna, să îi ceară un autograf și să îl felicite pentru meciul de senzație pe care l-a făcut împotriva italienilor care se așteptau să facă instrucție cu echipa bucureșteană.


Iar plimbarea făcută de ”Bizonul” FCSB s-a transformat, la un moment dat, într-un adevărat festival de cumpărături, artistul echipei lui Gigi Becali cumpărându-i partenerei sale de viață și copilului lor, tot ce și-ar fi putut dori.
Gnohere e curtat de cluburi din China
„Pentru Gnohere am o ofertă din China de 2,5 milioane de euro. Eu vreau 3 milioane de euro pe el. Dacă accept din prima, chinezii zic că am cedat prea ușor. Dar eu trebuie să mă țin tare. O să negociez pentru 3 milioane și la final accept 2,5 milioane, să zic că am cedat eu”, a declarat gigi Becali. Conform unor surse bine informate, chinezii i-au propus atacantului francez o renumeraţie anuală în valoare de 1 milion de euro. Această sumă cuprinde salariul jucătorului, dar şi bonusurile de performanţă. La FCSB, Harlem Gnohere este plătit cu 180.000 de euro pe sezon.
„Bizonul” a venit la FCSB în ianuarie 2017, de la Dinamo, pentru 250.000 de euro. În acest sezon este golgeterul echipei patronate de Gigi Becali cu 16 goluri în 31 de meciuri.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro