EXCLUSIV / Cât costă să dormi în patul celui mai cunoscut miliardar din România! Detalii exclusive

+5 click pentru
galerie

Casa celui mai cunoscut miliardar din România, ucis de septicemie, în puşcărie, a fost vândută, cu discreţie maximă, iar noul proprietar a scos-o deja la închiriat.

Considerată „bijuteria lui Dan Adamescu”, vila din zona Aviatorilor a celebrului miliardar care a murit în puşcărie, în 2017, a fost scoasă la închiriat, de noul proprietar. Casa, care are 18 camere, plus anexe şi dependinţe, are o suprafaţă de 1.000 mp, iar actualul proprietar este, se pare, o societate comercială.

„Casa este deţinută în prezent de o firmă. Are o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi şi o curte de 600 mp. Chiria lunară este de 16.000 de euro, plus TVA. Imobilul este liber de sarcini, nu este sub sechestru sau în vreun litigiu. Nu lucrăm cu agenţii imobiliare şi dorim o scurtă prezentare cu privire la viitorii chiriaşi, înainte ca aceştia să vizioneze imobilul. Dorim discreţie maximă şi tocmai de aceea nici nu am făcut publice imagini din interior”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Liviu, reprezentantul firmei care deţine în prezent vila lui Adamescu, evaluată de experţi la aproximativ cinci milioane de euro.

Vila oferită spre închiriere a fost, în 2018, pusă sub sechestru, la solicitarea DIICOT, după ce văduva lui Dan Adamescu a fost acuzată de fraudarea unei societăţi comerciale. Pe lista celor 16 bunuri imobile pe care anchetatorii DIICOT au pus sechestru se aflau un hotel din Mamaia, un teren din localitatea Ghimpaţi, şase apartamente dintr-un bloc din Capitală, precum şi o casă naționalizată din centrul Bucureștiului, respectiv vila din zona Aviatorilor.

La momentul respectiv, procurorii susțineau că valoarea acestora nu acoperea integral prejudiciul din dosarul penal privind fraudarea unei societăți comerciale, motiv pentru care au blocat și un cont bancar al lui Carmen Adamescu. Între timp, însă, vila care se afla sub sechestru a ajuns, se pare, în posesia unei firme.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro