EXCLUSIV / Ce făcea Cornel Galeș la spital, în timp ce aștepta să ridice sicriul Ilenei Ciuculete

Sursa: Facebook

Cornel Galeș, împreună cu fiul Ilenei Ciuculete, s-au dus la spital pentru a ridica trupul însuflețit al regretatei interprete de muzică populară. Soțul Ilenei Ciuculete a fost străpuns de durere când a aflat că soția lui s-a stins din viață.

Cornel Galeș nici nu mai putea vorbi din cauza cumplitei vești care i-a dat viața peste cap. Zâna lui, Ileana Ciuculete, s-a stins ieri seară la un spital din București din cauza unei boli cumplite.

Citește și: Ileana Ciuculete, cea mai optimistă artistă! Imagini de colecţie din viaţa ei

Unul dintre băieții Ilenei Ciuculete l-a însoțit pe Cornel Galeș la spital pentru a-i ridica trupul neînsuflețit al regretatei interprete de muzică populară.

Citește și: Ce se întâmplă acum acasă la Ileana Ciuculete! Ce a apărut la uşa locuinţei regretatei artiste

În timp ce așteptau pe holul spitalului, paparazzii Spynews.ro i-au suprins pe cei doi. Cornel Galeș și fiul Ilenei Ciuculete discutau între ei, iar, la un moment dat, soțul Ilenei Ciuculete se uita pe telefon.

Citește și: Răpus de durere, Cornel, soțul Ilenei Ciuculete, a ajuns la spital

Cornel Galeș părea puțin mai liniștit față de aseară când nu mai putea reacționa în niciun fel după vestea tragică primită. Calmantele pe care Cornel Galeș le-a luat se pare că și-au făcut efectul, iar soțul Ilenei Ciuculete este mai liniștit și mai stăpân pe sine, deși durerea este imensă.

După zeci de minute de așteptări, trupul neînsuflețit al Ilenei Ciuculete a fost transportat la capelă, iar paparazzii de la spynews.ro au surprins momentul.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro