EXCLUSIV. Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu, surprinse înainte să ajungă pe patul de moarte

+3 click pentru
galerie

Vestea morţii Tamarei Buciuceanu a venit ca un trăsnet! Toată România s-a rugat pentru ea, de când a ajuns pe patul de spital, la Elias. Din păcate, eforturile medicilor şi rugăciunile tuturor celor care au iubit-o sau care au apreciat-o au fost în zadar. 

Cu puţin timp înainte să ajungă la Spitalul Elias din Capitală, Tamara Buciuceanu a fost surprinsă de Paparazzii Spynews. Nu veselă, nu aşa cum ne-a obişnuit pe toţi! În ultimele săptămâni din viaţă, după cum vedem în imaginile surprise de Paparazzii Spynews.ro, Tamara Buciuceanu era măcinată de multe gânduri. Ceva parcă nu-i dădea linişte!

Marea actriţă a fost filmată în ultimele săptămâni din viaţă în timp ce stătea de vorbă cu un vecin. Regina comediei româneşti ofta şi îşi ducea mâinile la cap constant. Să fi avut o premoniţie stranie? De asemenea, nu putem observa că Tamara Buciuceanu-Botez slăbise drastic şi era de nerecunoscut.

Pe plan profesional, a avut un succes incredibil. Toată lumea îşi aminteşte de ea ca "Regina comediei româneşti", iar rolul care a consacrat-o a fost, de departe, cel din "Liceeni": profesoara Isoscel.

A avut o carieră spectaculoasă, dar pe plan personal situaţia a stat complet diferit. Tamara Buciuceanu-Botez a avut o bătrâneţe tristă, grea. Locuia singură, nu avea copii şi îi ducea dorul soţului, medicul anestezist Alexandru Botez, care a murit în anul 1996. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest