EXCLUSIV!!! Nu au mai avut răbdare! O celebră blondă de la noi și iubitul ei au spus marele ”DA”!

A așteptat ani la rândul să se transforme, ca statutt, din domnișoară în doamnă. Și, pentru că nu a mai avut răbdare, și-a luat iubitul de o ”aripă” și l-a dus direct la Casa de Căsătorii, loc unde au spus un răspicat ”DA”.

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf, acum soțul ei, se iubesc de ani buni și au tot anunțat că se vor căsători, an de an. Asta însă, doar până acum! Pentru că, azi a fost ziua în care, oficial, Sânziana a devenit ”o doamnă” cu acte în regulă, ea spunând cel mai important ”DA” din viața ei, în fața ofițerului stării civile.


Fericită din case afară, blondina  amers alături de Nicolae Zuluf și câțiva dintre apropiații lor la Casa de Căsătorii a Sectorului 1 și, radiind, Sânziana a devenit soția fotbalistului Nicolae Zuluf.


Iar dacă astăzi a avut loc cununia civilă, în weekend-ul următor va avea loc și ceremonia religioasă, urmată de o petrecere de mari fițe, cu sute de invitați, totul fiind deja pus la punct, în cel mai mic amănunt, chiar de cei doi tineri însurăței.

Citește și:

Cu câteva zile înainte de căsătorie, Sânzi are probleme cu Poliția! Imagini EXCLUSIVE cu blondina "înhățată" de oamenii legii

Totul despre cea mai așteptată nuntă a toamnei! E singura vedetă al cărei vals va fi în ritmuri... orientale

Nu s-a măritat, dar a fost deja în luna de miere! Vezi ce a făcut Sânziana în compania lui Zuluf în cea mai frumoasă vacanță petrecută în doi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro