EXCLUSIV. Prima reacţie a lui Adrian Titieni, după ce Alexandru Papadopol s-a cuplat cu soţia lui

+4 click pentru
galerie

EXCLUSIV. Prima reacţie a lui Adrian Titieni, după ce Alexandru Papadopol s-a cuplat cu soţia lui © spynews.ro

La scurt timp de la divorţul de Ioana Ginghină, Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Alexandru Papadopol în tandreţuri cu nimeni alta decât Adriana Titieni, actriţa despre care toată lumea ştia că este căsătorită cu Adrian Titieni. "Bomba" lansată de Spynews.ro a stârnit numeroase reacţii şi iată că, de data aceasta, cel mai tare site de ştiri mondene, are în exclusivitate şi primele declaraţii ale lui Adrian Titieni.

Divorţul dintre Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol a ţinut primele pagini ale ziarelor în ultima perioadă, dar nu putem spune acelaşi lucru şi despre divorţul dintre Adrian şi Adriana Titieni. Spunem asta pentru că, potrivit celor declarate de Adrian Titieni în exclusivitate pentru cel mai tare site de ştiri mondene, Spynews.ro, cei doi au divorţat!

Şi nu de ieri, de azi, ci de aproximativ un an jumătate. Au încercat să păstreze totul departe de ochii presei, dar iată că, după ce Adriana a fost surprinsă de Paparazzii Spynews.ro sărutându-se cu Alexandru Papadopol în faţa casei acestuia, totul a ieşit la iveală. 

Întrebat ce părere are despre imaginile apărute pe Spynews.ro în care Adriana se sărută pătimaş cu Alexandru Papadopol, Adrian Titieni ne-a declarat în exclusivitate că nu are ce să comenteze pentru că sunt divorţaţi de atâta timp. Totuşi, le-a urat tot binele din lume. 

"N-am ce să comentez... suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume.", a declarat Adrian Titieni pentru Spynews.ro.

Acum, sigur vă întrebaţi dacă îi poartă pică lui Alexandru Papadopol! Ei bine, nu se pune problema de aşa ceva, dar dat fiind faptul că nu au fost prieteni niciodată, nici nu prea au ce vorbi, a ţinut să ne precizeze Adrian Titieni. Între timp, a venit vorba şi de zvonul potrivit căruia Alexandru Papadopol ar fi pregătit pentru doctorat de el, iar Adrian Titieni a spus clar că este o informaţie falsă.

Şi totuşi, va mai vrea Adrian Titieni să joace pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol? Asta rămâne de văzut! Cei doi joacă într-o piesă de trei ani, iar următoarea reprezentaţie, cea din septembrie, va reflecta adevărul gol-goluţ. 

De asemenea, fostul soţ al Adrianei Irimescu, pentru că na, acesta este numele pe care îl poartă acum actriţa, a mărturisit că cei doi copii pe care îi au împreună sunt bine, unul acasă, iar unul... curând acasă!

"De ce să nu vorbim? Dar n-am fost prieteni. Nicio legătură, e o informaţie falsă. (n.r. lucrarea de doctorat). Copiii... unul e acasă şi unul vine din Portugalia diseară", a continuat Adrian Titieni, fostul soţ al Adrianei Irimescu.

Născut la 6 iunie 1963, în Bistriţa-Năsăud, Adrian Titieni a absolvit, în 1988, cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” - clasa profesorului Mircea Albulescu. În 2012, i s-a acordat Premiul Gopo pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea personajului „Doctorului Crișan” din filmul „Din dragoste, cu cele mai bune intenţii”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro