EXCLUSIV! Răzvan Ciobanu a intrat în reparaţii capitale! Primele imagini după ce designerul şi-a operat faţa

+4 click pentru
galerie

După o perioadă grea, în care scandalurile cu fostul iubit au fost la ordinea zilei, Răzvan Ciobanu şi-a făcut timp şi pentru el. Celebrul designer a intrat în reparaţii capitale. Acesta a suportat o intervenţie chirurgicală la faţă, iar Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, are imagine exclusive cu vedeta după operaţie.

Hotărât să-şi refacă viaţă, după ce a fost nevoit să trăiască zile de calvar din cauza fostului iubit, Răzvan Ciobanu a decis că a venit vremea pentru o intervenţie estetică la nivelul feţei. Cu câteva zile în urmă, acesta a mers la o clinică privată din Capitală şi s-a lăsat pe mâinile chirurgilor.

Îniante de a intra în unitatea medicală, cunoscutul bărbat a simţit nevoia să fumeze o ţigară, probabil pentru a prinde mai mult curaj. În timp ce pufăia de zor, designerul a vorbit la telefon. Apoi, a intrat în clinica respectivă, decis să-şi ducă planul până la capăt.

La câteva zile după operaţie, Răzvan Ciobanu a ieşit din casă, iar pe faţa lui s-au putut observa urmele lăsate de chirurgi. Cu nasul bandajat şi cu mai multe tăieturi sub ochi, designerul şi-a reluat viaţa de zi cu zi. Totuşi, intervenţia l-a slăbit vizibil pe celebrul bărbat. La un moment dat, acesta s-a aşezat pe un trotuar, probabil ameţit după cele întâmplate la clinică.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / O bunăciune a reuşit să-l pună pe jar pe Fulgy! I-a dansat în maşină, apoi i-a arătat semne obscene!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Andreea Marin, gest de milioane pentru fiul lui Ştefan Bănică! Cum îl răsfaţă „Zâna” pe puştiul artistului

Născut la 28 ianuarie 1976, în Bucureşti, Răzvan Ciobanu a avut prima prezentare de modă la doar 19 ani. În cariera sa, designerul a participat la numeroase expoziţii internaţionale şi a obţinut mai multe premii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro