Face ce face și tot la marea ei iubire trage! Cum a fost surprinsă Maria Constantin, la scurt timp de la despărțirea de Dacian Varga / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Marie, Marie, ce-ți mai place să iubești românește! Paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe Maria Constantin la scurt timp de la despărțirea de Dacian Varga și nu oricum... 

Paparazii Spynews.ro au surprins-o recent pe Maria Constantin ca o femeie independentă! Aflată la volanul propriului autoturism, artista a oprit la o benzinărie, iar ce a urmat a lăsat pe toată lumea mască! 

A deschis portiera, a luat din portieră mai multe lucruri care au ajuns ulterior la coșul de gunoi și a coborât, cu o atitudine de „bad woman”. Cum era îmbrăcată Maria Constantin în tot acest timp? Ei bine, cum altfel dacă nu în costum popular? Iar deasupra, artista și-a pus o geacă neagră, lungă. 

Apoi, Maria Constantin a intrat în benzinărie, de unde și-a achiziționat ceva de băut și a pornit din nou la drum. Cel mai probabil, spre un concert.

Cu Dacian Varga sau fără, Maria Constantin continuă să facă ce iubește cel mai mult: să cânte și să-și încânte admiratorii cu apariții de senzație, în costum popular, peste tot!

Cum a anunțat Maria Constantin despărțirea de Dacian Varga

După o relație de câteva luni bune, invitată în platoul emisiunii Acces Direct pentru a vorbi despre cererea în căsătorie făcută de Viorel Stegaru, soțul vulpiței, în glumă, la o petrecere, Maria Constantin a aruncat bomba.

„Viorele, sunt liberă!”, a spus atunci Maria Constantin.

După ce Mirela Vaida a spus în fața camerelor că Maria Constantin s-a despărţit de iubit, artista a confirmat totul cu un clar: "Da". Și cam atât! Maria Constantin a evitat să mai dea alte detalii dsepre ce s-a întâmplat între ea și Dacian Varga. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro