Familia Stoica se măreşte! Fostul manager al Stelei va avea o surpriză de proporţii la eliberare

De când fostul ei soţ se află în spatele gratiilor, Corina Stoica a dat dovadă că indiferent de greutăţile pe care le-ar putea întâmpina ea se descurcă fără niciun fel de problemă. Femeie Fiind, Corina nu a putut să îşi ascundă latura sensibilă, iar paparzzii Spynews.ro au fost pe fază.


În urmă cu doar câteva zile, paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe fosta soţie a lui Mihai Stoica în timp ce se afla într-un centru comercial, alături de o femeie. Chiar dacă toţi s-ar fi aşteptat ca cele două să fie la o sesiune de shopping, ei nine nu a fost deloc aşa, fosta soţie a lui MM Stoica fiind nedezlipită de magazinele cu animale.


Chiar dacă se afla în „paradisul” oricărei femei, având la dispoziţie toate magazinele cu haine şi accesorii, Corina Stoica a petrecut timp preţios în pet shop-urile din centrul comercial, în căutarea animalului de companie ideal. După ce a colindat şi studiat toate magazinele de specialitate, fără prea mult succes, Corina Stoica s-a lăsat înduplecată de femeia care o însoţea şi a intrat şi în magazinele cu încăltăminte, de unde însă nu şi-a cumpărat nimic. Ba mai mult, părea extrem de tristă că nu a găsit animăluţul pe care şi-l dorea.


Cum nu se putea da bătută, fosta soţie a lui Mihai Stoica a părăsit centrul comercial şi a mers direct într-un alt magazin cu animale, unde părea că s-a îndrăgostit de o pisică extrem de jucăuşă, căci nu s-a dezlipit minute bune de cuşca în care se afla felina.

Citeşte şi:

A uitat de siluetă! Am aflat ce meniu are fosta soție a lui MM Stoica!

Fosta soţie a lui MM Stoica are nevoie de braţele puternice ale unui barbat! Paparazzii Spynews.ro au dovada că le-a găsit deja

Ce lucruri nesănătoase și-a cumpărat Corina! Dacă se hrănește cu așa ceva, MM Stoica nu o va mai recunoaște când iese din pușcărie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro