Personalităţi una şi una la nunta fetei lui Gigi Becali. Invitaţii şi-au făcut apariţia cu ţinute extravagante şi buchete impresionante de flori / VIDEO

+6 click pentru
galerie

Personalităţi una şi una la nunta fetei lui Gigi Becali. Invitaţii şi-au făcut apariţia cu ţinute extravagante şi buchete impresionante de flori / VIDEO © Spynews.ro

UPDATE: În urmă cu puţin timp la hotelul în care are loc cununia civilă a Teodorei Becali au sosit şi Gigi Becali împreună cu soţia sa, cu mama şi fiica cea mică. De asemenea, prezenţi sunt şi Teia Sponte alături de familie, dar şi Giovani Becali.

Ştire iniţială

Gigi Becali este în culmea fericirii, pentru că a venit ziua cea mare pentru fiica sa, Teodora. Fata cea mare a patronului lui FCSB îşi va uni astăzi destinul cu cel al iubitului ei, Mihai Theodor Mincu, în faţa ofiţerului stării civile.

Invitaţi numai unul şi unul la nunta anului

Teodora şi Mihai urmează să facă tot în această toamnă şi cununia religioasă, însă au decis ca cea civilă să aibă loc într-o zi aparte. Dacă pentru petrecerea de după cununia religioasă sunt aşteptate nu mai puţin de 700 de persoane, ei bine, la evenimentul de astăzi vor fi prezenţi doar oamenii apropiaţi din viaţile celor doi. Astfel, invitaţii au început să sosească la locaţia aleasă de fiica lui Gigi Becali pentru cununia civilă.

Printre cei prezenţi la căsătoria civilă fac parte prieteni buni, rude şi alte persoane apropiate care au ţinut să-i vadă pe cei doi în momentul în care spun cel mai important DA din viaţa lor. Paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, au surprins o parte dinmtre oamenii care au început deja să ajungă.

La puţin timp după ce Teodora şi Mihai au sosit la hotelul exclusivist din Bucureşti, acolo unde are loc cununia civilă, au început să-şi facă apariţia şi invitaţii. Îmbrăcaţi la patru ace şi cu buchete de flori superbe în mâini, oamenii au sosit pentru a le fi alături mirilor într-un moment atât de important. De asemenea, printre cei prezenţi se află şi unul dintre nepoţii preferaţi ai lui Gigi Becali, Lucian Becali, care i-a adus verişoarei sale un buchet impresionant de flori, dar şi Vasile Gembazi.

Nunta va fi un eveniment grandios

Evenimentul va avea loc în Bucureşti şi va fi unul de neuitat. Nu mai puţin de 700 de invitaţi vor fi prezenţi la petrecere. De asemenea, Gigi Becali a plătit 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia machedonească pe care el și-o dorea neaparat la nunta fiicei sale, pentru a alege altceva!  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro