Fata lui Vali Vijelie a început vacanța la mare cu stângul. Cati, pusă în încurcătură de cea mai bună prietenă. VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Una e fata lui Vali Vijelie! Cati a semnat condica la Mamaia, așa, ca de început de sezon estival și a făcut toate pregătirile pentru o vacanță de vis. Dar iată că socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă, iar planurile i-au cam fost date peste cap.

Cati a mers la mare împreună cu o bună prietenă și, după un drum obositor, și-a parcat bolidul de lux și au mers amândouă la un restaurant cu specific grecesc. După ce s-au delectat cu cele mai fine preparate, au vrut să se pregătească pentru distracția de seara și s-au cazat la un hotel. Cati și prietena ei au descărcat bagajele din bolidul de lux, iar fata lui Vali Vijelie a fost pusă în încurcătură chiar de prietena ei, când sosise momentul să intre în hotel. Domnișoara a greșit intrarea și s-a întors cam dezamăgită către Cati, însă într-un final au reușit să găsească drumul cel bun.

Vali Vijelie are trei copii și este un tată extrem de devotat! Cati, singura fiică a manelistului, a Bacalaureatul în urmă cu un an și a reușit să îl facă mândru pe artist, reușind să obțină o medie de 7,81 la examenul maturității.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest