Fiicele lui Gigi Becali, paradă cu blănuri și mașini scumpe, prin oraș! Alexandra și Teodora și-au dat întâlnire la restaurant și au făcut show în parcare

+3 click pentru
galerie

Fetele lui Gigi Becali par să fie, cu adevărat, două răsfățate ale sorții. Iar asta pentru că, de curând, cele două au demonstrat că, de multe ori, banii aduc după sine și momentele pe care, probabil, toată lumea și le dorește.

Mai exact, zilele trecute, paparazii Spymnews.ro le-au surprins pe Alexandra și pe Teodora Becali în timp ce serveau masa la unul dintre cele mai scumpe restaurante din București. Și, dacă acolo au lăsat chelerilor, probabil, salariul minim al unui român obișnuit pentru un prânz, cele două au dovedit că, pe lângă răsfățul culinar, se bucură și de multe, multe alte beneficii. 
Astfel, la ieșirea din restaurant, cele două fiice ale multimilionarului Gigi Becali au dovedit că banii pot cumpăra tot ce este necesar pentru a avea stil. Astfel, una dintre ele, îmbrăcată într-o rochie neagră care ajungea aproape de glenze, purtând o pereche de cizmuliție de mii de euro, cu o geantă pe măsură, a preferat să se ferească de frig cu o blană pentru care, probabil, asociațiile de protecție ale animalelor fac deja crize de nervi. Cu toate acestea, Alexandra părea să fie imună la părerea celorlați și, cu siguranță, după ce și-a primit ”porția ” de priviri galeșe din partea bărbaților, a încercat să fie total indiferentă...
Cea de-a doua, Teodora, pare să fie adepta unui alt stil vestimentar. unul mai discret, nu neapărat mai ieftin. Așa că ea a optat pentru o perecge de pantaloni și o bluză, accesorizată cu tot ffelul de lucruri ”de firmă” care, probabil, ar scoate din foame un sat mai mic și mai sărac.
Astfel înțolite, cele două fiice ale lui Gigi Becali s-au îndreptat spre parcare. iar cum au ajuns acolo, unul dintre băieții care au grijă de mașinile de zeci de mii de euro care poposesc acolo - v-am spus că era un restaurant scump de tot - a sărit la ca comandă în dreptul lor pentru a le înmâna cheile. Cheile de la cele două mașini, pentru că atât Alexandra, cât și Teodora au ajuns la întâlnire cu mașina personală, probabil având diferențe de viziune cu privire la modul în care trebuie condus un bolid care ajunge la 100.000 de euro.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptam și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro