Fiul cel mare al Ancăi Serea, apariție de vis la botezul mezinei familiei! Poartă ceas de zeci de mii de euro / VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Fiul cel mare al Ancăi Serea, apariție de vis la botezul mezinei familiei! Poartă ceas de zeci de mii de euro / VIDEO PAPARAZZI © www.spynews.ro

E o zi extrem de importantă în familia Ancăi Serea și a lui Adi Sînă! Astăzi, mezina familiei devine creștină, așadar cu toții s-au pregătit intens pentru acest eveniment. Fiul cel mare al Ancăi Serea și-a făcut apariția la biserică într-o ținută foarte elegant, purtând un ceas care valorează aproximativ 15 000 de euro. 

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, este deja bărbat în toată firea și știe să o facă mândră pe mama lui. Tânărul a ales o ținută foarte elegantă pentru botezul surorii lui, Leah. Poartă cămașă neagră, sacou tot de culoare închisă, însă accesoriul este cel care atrage privirile tuturor. 

După botezul de la biserică, peste 100 de persoane sunt așteptate la petrecerea dată în cinstea micuței care a fost creștinată. "​Pe 16 noiembrie o botezăm pe Leah. Vom face evenimentul la o biserică la Mănăsia și după aceea, la conac. E un loc superb și acolo va fi și petrecerea. Cred că voi cânta și eu. Invitații vor fi până într-o sută. Locul nu e foarte mare și am zis să invităm prietenii apropiați. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e tradițional. Nașii fetiței sunt cei care ne-au și cununat și care l-au botezat pe Moise Petru, este vorba de Silvana și Petru Berciu", a declarat Adi Sînă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro