VIDEO / Fiul lui Cornel Patrichi a venit să-şi ia "Rămas-bun" de la tatăl lui: "Mi-a spus că nu mai rezistă până sâmbătă"

+5 click pentru
galerie

Fiul lui Cornel Patrichi a venit, luni, în ţară pentru a-şi lua "rămas-bun" de la tatăl lui. Soţia coregrafului a mărturisit că tânărul avea bilete de avion pentru sâmbătă, însă că medicul i-a spus că acesta ar trebui să vină degrabă.

Momente grele pentru soţia şi fiul lui Cornel Patrichi! Celebru coregraf duce ultima bătălie cu cancerul şi se pare că are zilele numărate.

Băiatul lui Patrichi a venit de urgenţă în ţată, pentru a apuca să-şi vadă tatăl şi a-şi lua rămas-bun de la acesta. Soţia coregrafului a mărturisit că fiul lor avea rezervat bilet de avion pentru a veni în ţară pentru sâmbătă, însă s-a afătuit cu doctorul şi acesta i-a spus că ar fi bine ca băiatul să vină cât mai repede acasă.

"Este într-o stare gravă acum. Se trezeşte puţin. Mi-e greu să vă spun. Are dureri mari. Da, primeşte tratament, calmante. A venit băiatul şi i-a făcut perfuzie şi sper ca în noaptea asta să doarmă. Eu nu am dormit de trei nopţi. Îmi spune cuvinte frumoase. Băiatul avea bilete să vină în ţară pentru sâmbătă, însă medicul mi-a spus că ar fi bine să vină mai repede", a declarat soţia lui Cornel Patrichi pentru Spynews.ro.

Cornel Patrichi, în vârstă de 71 de ani, este de profesie actor şi a fost jurat în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Pro TV.

Citeşte şi:

Cancerul a lăsat urme adânci. Cornel Patrichi, de nerecunoscut la un an după ce a învins cumplita boală

Cea mai mare durere a lui Cornel Patrichi. După cine plânge coregraful în fiecare zi

A.E.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro