Prima reacţie a lui Florin Pastramă, când a fost întrebat ce a păţit. A mers la secţia de Poliţie, bandajat la cap / VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Prima reacţie a lui Florin Pastramă, când a fost întrebat ce a păţit. A mers la secţia de Poliţie, bandajat la cap / VIDEO PAPARAZZI © Facebook

La scurt timp după ce www.spynews.ro a publicat imagini în exclusivitate cu Florin Pastramă, după ce a fost victima unui conflict într-o zonă din Sectorul 2, paparazzii www.spynews.ro l-au surprins din nou, de data aceasta la secţia de Poliţie. 

Florin Pastramă a luat câteva acte din maşina sa şi a lui Brigitte, apoi, fără să dea vreo declaraţie deşi a fost întrebat ce s-a întâmplat, a traversat strada fugind, punându-şi din nou viaţa în pericol. De ce? Pentru că a fugit pe carosabil, deşi acolo nu este trecere pentru pietoni. 

Soţul lui Brigitte a intrat rapid în secţia de Poliţie, semn că va da declaraţii cu privire la ce s-a întâmplat. În continuare, Florin are bandajul pe frunte, însă lovitura pe care o arăta la picior nu pare să-i creeze probleme, dat fiind faptul că a început să alerge. 

Conflictul a avut loc astăzi, în zona Fundeni din Capitală. În imaginile prezentate de www.spynews.ro în exclusivitate s-a putut vedea că are capul bandajat în zona frunţii. De asemenea, are pantalonii ridicaţi la piciorul drept, semn că prezintă şi în acea zonă leziuni.

A avut tot timpul alături de soţia lui, pe Brigitte, dar şi alţi oameni care se arătau agitaţi şi se plimbau în stânga şi-n dreapta cu telefoanele la ureche. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro