Fosta soţie a lui Sabin Ilie este îndrăgostită lulea! Ipostaze senzaţionale cu blonda şi noul ei iubit

Sabin Ilie şi Leta s-au despărţit acum mai bine de zece ani, şi chiar dacă el şi-a refăcut viaţa, şi are un copil, fosta lui soţie a fost extrem de discretă cu viaţa personală, nefiind probabil pregătită să se ancoreze într-o relaţie serioasă. Toate aceste temeri par să fi dispărut, Leta afişându-se extrem de fericită la braţul noului iubit.Paparazzii Spynews.ro au surprins-o zilele trecute pe Leta Ilie în timp ce mergea la o sesiune de cumpărături într-un centru comercial din Capitală, dar nu singură, ci la braţul noului ei iubit, de care pare extrem e îndrăgostită.


Atentă din fire, Leta a avut grijă ca iubitul ei să nu apară oricum în public, astfel că înainte de intrarea în centrul comercial, cei doi au făcut o oprire, timp în care blonda i-a şters minuţios buzele iubitului, cel mai probabilş de rujul rămas după un sărut pasional.


Pentru a o răsplăti pentru toată grija şi iubirea pe care i le oferă, bărbatul a strâns-o puternic în braţe, după care i-a oferit un sărut, de această dată pe obraz, pentru a nu îi mai şterge rujul. La intrarea în magazin, tocurile înalte pe care Leta le purta i-au dat ceva bătăi de cap, dar iubitul a fost pe fază şi a ajutat-o atunci când şi-a pierdut echilibrul, după care şi-au continuat liniştiţi plimbarea prin magazinele centrului comercial.


Căsătoria fotbalistului Sabin Ilie cu fosta sa soție, Leta, a durat opt ani, timp în care au avut și doi copii. După această perioadă însă, povestea lor a continuat cu scandaluri peste scandaluri, iar fotbalistul declara că totul s-a transformat într-un coșmar pentru el. Dar, cu timpul, și-a revenit și a cunoscut-o pe Magda, femeia care, de altfel, i-a dăruit și un copil, al treilea pentru atacant.

Citeşte şi:

Primele imagini cu fiul secret al unui fotbalist celebru! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins alături de iubita pe care o ține ascunsă și copilul lor

EXCLUSIV Uite cum îşi răsfaţă Gabi Iancu iubita! Are fotbalistul de la Steaua bani... O îndulceşte numai la fiţe

Ţi se va opri respiraţia! Iancu şi Matei, de la Steaua, au încins minţile femeilor cu trupurile lor sculptate, expuse la soare!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro