Fostul iubit al Andreei Mantea, nedezlipit de iubita lui! Imagini EXCLUSIVE

S-a iubit, de-a lungul vremii, cu tot felul de celebrități din lumea showbiz-ului printre care s-au numărat nume precum Andreea Mantea sau Alexandra Bădescu, a fost căsătorit, a divorțat, iar acum pare să fie din nou în culmea fericirii.


De mai bine de un an, Andrei Țârdea pare să fie îndrăgostit până peste cap. Fostul iubit al Andreei Mantea și Mirela, femeia care acum îi este alături, au fost nedezlipiți, la o petrecere cu ștaif, întreaga noapte.

”Mirela era domnișoară de onoare, iar Andrei a însoțit-o la nunta cu pricina, o nuntă plină de nume grele din politică. Dar, întreaga noapte, cei doi au stat lipiți unul de celălalt de parcă erau singuri. Au dansat încontinuu, s-a distrat și au vorbit tot timpul”, ne-a spus unul dintre invitații de la respectivul eveniment.


Mai exact, după o despărțire cu scandal de Andreea Mantea, femeia pentru care o părăsise pe Alexandra Bădescu, Andrei Țârdea a cunoscut-o pe Mirela, actuala lui iubită, în timp ce activau amândoi în cadrul aceluiași partid politic, pasiunea lor pentru acest domeniu fiind ceea ce, la început, i-a și unit, cei doi fiind, deja, de mai bune de un an împreună.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Drama neştiută a Alexandrei Bădescu. Am surprins-o când ieşea în fugă de la spital!

După ce l-a bălăcărit, acum are cuvinte de laudă la adresa fostul soţ. Alexandra Bădescu: „Andrei e un om mişto!“ / VIDEO


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro