Fotbal nu mai joacă, de copil nu are grijă! Noua ocupaţie a lui Ciprian Marica / VIDEO PAPARAZZI

Ciprian Marica este, cu siguranţă, unul dintre cei mai fericiţi bărbaţi de la noi din showbiz. Şi asta pentru că a găsit reţeta perfectă să fugă de atribuțiile de tătic. De când s-a lăsat de fotbal, sportivul şi-a găsit o nou activitate. Paparazii Spynews.ro l-au suprins în plină acţiune.

Paparazzi Spynews.ro l-au surprins, zilele trecute, pe Ciprian Marica în timp ce se răsfăţa aşa cum ştie cel mai bine . Mai exact, la restaurant. Aşa că, într-unul dintre mall-urile Capitalei, fostul fotbalist s-a bucurat pe îndelete de cele mai sofisticate preparate culinare. Şi nu singur, sportivul a petrecut în compania unor prieteni, în timp ce Ioana, stă cu copilul şi are grijă ca micuţului să nu-i lipsească nimic. Fostul “număr 9” a găsit locul perfect unde să se ascundă de responsbilităţile de tată şi mai ales de schimbatul pamperşilor, şi să petrecă în compania prietenilor
În altă ordine de idei, sportivul este un împătimit al mâncărurilor asiatice. Şi asta pentru că, în imaginile suprinse de paparazzi Spynews.ro, se vede foarte clar cum Ciprian mânuieşte cu o abilitate extraordinară celebrele ”beţişoare chinezeşti”. Mai mult decăt atăt se pare că delicatesele servite şi compania prietenilor este cea mai bună variantă de evadare preferată de sportiv.
Marica s-a logodit cu Ioana
A avut relații cu femei care mai de care mai celebre prin showbiz-ul românesc, iar la un moment dat se discuta chiar și despre o nuntă, relația lui cu Ilinca Vandici părând să fie una serioasă. Cu toate acestea, Ciprian Marica a ”eschivat” și nu a ”înscris” așa cum și-ar fi dorit vedeta Tv, iar acum este ”prins” într-o altă relație, una care pare să devină din ce în ce mai serioasă, aleasa lui fiind o tânără care stă departe de lumea mondenă, Ioana Marcu. De altfel, fotbalistul a fost surprins, cu ceva timp în urmă. de paparazzii Spynews.ro în timp ce căuta un inel care să o dea pe spate cu adevărat pe frumoasa blondină cu care trăiește. De curând, Ciprian Marica a devenit cel mai fericit bărbat. Logodnica sa, Ioana a născut un băieţel. Potrivit unor surse interne, logodnica lui Ciprian Marica a născut un băieţel, atât proaspăta mămică cât şi bebeluşul fiind externaţi. Marele eveniment a fost ţinut secret de către fotbalist, la fel şi viaţa sa personală.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro