Fotbalist celebru, sub papucul nevestei! Ea cere, iar el execută! / VIDEO PAPARAZZI

Deşi fotbaliştii sunt cunoscuţi drept nişte adevăraţi cuceritori, există însă şi excepţii. Unul dintre jucătorii consacraţi din campionatul nostru nu iese din cuvântul soţiei. Nci măcar atunci când aceasta îi cere să umble serios la buzunar.

În vârstă de 36 de ani, Geraldo Alves este în stare de orice, atunci când vine vorba de soţia sa. În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe cei doi într-un mall din Capitală, în timpul unei sesiuni de cumpărături.

Imediat cum au intrat în centrul comercial, „Geri” a fost pus de femeia visurilor sale să-şi verifice contul. Probabil, nevasta portughezului avea de gând să îşi satisfacă toate dorinţele în materie de modă. Fără să comenteze, fundaşul Astrei Giurgiu a mers la un bancomat şi a făcut ce i s-a cerut.

După ce s-a asigurat că are banii necesari pentru a-i face toate poftele nevestei sale, Geraldo şi-a luat consoarta şi a plecat la colindat magazinele de fiţe.

Geraldo Alves a făcut primii paşi în fotbal la Varzim. Ca profesionist, portughezul a evoluat pentru Benfica, Beira-Mar, Gil Vicente, Pacos Ferreira, AEK Atena, Steaua, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu. Pe plan personal, Geraldo Alves este căsătorit cu Adela, o româncă pe care cunoscut-o în perioada în care era jucătorul Stelei. Cei doi au împreună o fetiţă minunată.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro