Fotbalistul care vrea să scape de FCSB, urmărit de fanii echipei lui Becali peste tot! Video paparazzi

+3 click pentru
galerie

După ce a luat decizia de a face tot ce îi stă în putință să își găsească o altă echipă, una la care să nu fie tot timpul ”sub lupa” patronului, unul dintre stâlpii apărării echipei lui Gigi Becali pare să fie mai relaxat ca niciodată.

Astfel, zilele trecute, Gabi Enache, surprins de paparazzii Spynews.ro, a decis că este cazul să ”dea o tură” prin oraș cu bolidul lui de multe zeci de mii de euro. Și, în drumurile făcute, a ajuns și la o benzinărie, loc din care a decis să își cumpere un suc ”bio”, cu aloe vera. Doar că, acolo, Enache a dat nas în nas cu unul dintre fanii echipei lui Gigi Becali care, recunoscându-l pe fundaș, a intrat imediat în vorbă cu acesta. Din fericire, nu era unuld intre fanii care, cu doar câteva ziole mai devreme, scanda pe stadion tot felul de lucruri care mai de care mai delicate la adresa jucătorului, ci unul dintre cei care îl admiră pe fotbalist. Așa că discuția dintre cei doi a fost una de-a dreptul relaxată și, la un moment dat, după ce s-au strâns în brațe, s-au și pupat cu patos, semn că, încă, Enache este apreciat de cei care țin cu FCSB.
După ce le câteva minute petrecute acolo, Gabi Enache și fanul înforcat și-au luat rămas bun  și, evident încântat de experiența trăită, fotbalistul s-a îndreptat spre casă, decis probabil să îi povestească și partenerei lui de viață, însărcinata Lena, ce i s-a întâmplat când se aștepta mai puțin.

Vrea să plece de la FCSB de gura iubitei
”Lena a fost foarte deranjată de criticile pe care Gabi le-a primit, atât din partea patronului, cât și din partea presei. I-a spus că cel mai bine ar fi să meargă la o echipă mai mică din străinătate, loc în care, cu siguranță, ar încasa bani mai mulți decât la FCSB și nici nu ar mai atrage atât de mult atenția presei de la noi. Ea suferă cumplit când cineva îl critică pe Gabi, așa că e de înțeles. Chiar i-a spus că dacă a avut un meci sau două în care nu a fost în formă maximpă, este absurd să fie făcut praf de cei din jur”, ne-a spus o apropiată de-ale celor doi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro