FOTO / A fost "expediată" în America şi nu-i mai pasă de nimic! Cum a părăsit Alina Vidican România! Detaliile care spun totul despre suferinţa acesteia

La scurt timp după ce a "explodat bomba" că Valentina Pelinel ar aştepta un copil cu soţul ei, Cristian Borcea, Alina Borcea s-a machiat, s-a îmbrăcat frumos şi a mers într-o emisiune TV, unde a afirmat cu vehemenţă că va rămâne alături de soţul ei. Acum, însă, la câteva luni de la momentul respectiv, blonda s-a răzgândit total şi a plecat în America.Astfel, la primele ore ale dimineţii, Alina Vidican a fost surprinsă în aeroport, alături de cei doi copii pe care-i are cu Borcea, iar în fotografiile imortalizate se poate vedea că aceasta este extrem de afectată de separarea de soţul ei fapt pentru care nici măcar nu-i mai pasă de aspectul fizic.Dacă înainte impresiona cu ţinute chic şi avea mereu grijă să arăte bine, acum aceasta a îmbrăcat o ţinută cât mai lejeră, adică nişte pantaloni de trening, un tricou şi un cardigan, şi-a prins părul într-o coadă şi a plecat departe de ţară, cu speranţa că-şi va reface viaţa.

Zvonurile cu privire la divorţul dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican au apărut în urmă cu câteva luni, în momentul în care Valentina Pelinel a anunţat, în exclusivitate la Antena Stars, că ar fi însărcinată, refuzând însă să îl numească pe tatăl viitorului ei bebeluş. Cu toate acestea, în ciuda faptului că fostul fotomodel nu a numit niciun bărbat drept tată al băieţelului ei, toate indiciile au condus spre Cristi Borcea.

Citeşte şi:

Cristi Borcea s-a decis! Pe cine a ales? Dezvăluiri în EXCLUSIVITATE! Asta este BOMBA momentului

S-a rupt lanțul de iubire! Alina Vidican, părăsită de încă un bărbat

Informații EXCLUSIVE despre Alina Vidican! Cine se mută în casa ei, după DIVORȚUL de Cristi Borcea

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro