EXCLUSIV / Primele imagini cu mașina Margheritei, după ce a făcut accident! Distrugerile se văd cu ochiul liber

+6 click pentru
galerie

FOTO EXCLUSIV / Primele imagini cu mașina Margheritei, după ce a făcut accident! Distrugerile se văd cu ochiul liber © Spynews

După ce Margherita de la Clejani a provocat un accident în Capitală, sâmbătă dimineață, Spynews.ro a intrat în posesia primelor imagini cu mașina brunetei. Și nu putem spune decât un lucru: distrugerile se văd cu ochiul liber!

Mașina Margheritei a fost avariată serios în urma accidentului pe care l-a provocat în București, sâmbătă dimineață. Așa cum se poate vedea pe imaginile surprinse, în exclusivitate, de paparazii Spynews.ro, impactul a fost suficient de puternic încât să provoace distrugeri semnificative bolidului roșu și superb al cântăreței.

Vă reamintim că Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier, sâmbătă dimineață, anunță Poliția Capitalei. Fiica Clejanilor a lovit o mașină staționată regulamentar pe banda întâi, iar ulterior a fost testată cu alcooltestul. Rezultatul a venit negativ, însă comportamentul bizar al cântăreței i-a făcut pe agenții rutieri să o testeze și pentru droguri, acest rezultat ieșind pozitiv.

A fost audiată la Poliție

După accident, a fost dusă la Poliție pentru a fi audiată. Acolo s-a prezentat și tatăl ei, Ioniță de la Clejani, care a fost recalcitrant cu reporterii, explicând că a aflat din presă despre cele petrecute și că trebuie să existe „dovezi” atunci când se susțin anumite lucruri.

După mai multe ore de audieri, Margherita a plecat la brațul tatălui, declarând că nu a consumat absolut nimic și că „a condus perfect”, chiar dacă a recunoscut că își făcea buzele în oglindă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro