FOTO / Sicriul cu trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan a fost scos din spital

+7 click pentru
galerie

Ionela Prodan a murit © Hepta

Sicriul în care Ionela Prodan va fi înmormântată a ajuns la Spitalul Elias marţi, dis-de-dimineaţă. Actele necesare au fost pregătite, iar trupul neînsufleţit al regretatei artiste a fost scos din spital în urmă cu câteva minute.

UPDATE 12.22 Anca, sora Anei Prodan, şi Laurenţiu Reghecampf au luat avionul de urgenţă pentru a ajuns în România. 

UPDATE 12:00: La doar câteva ore după ce s-a aflat că Ionela Prodan a murit, acasă la ea s-au strâns deja câteva persoane care au aprins lumânări. Vezi aici cine a apărut la poartă. 

Citeşte şi - Mesajul transmis de fiicele Anamariei Prodan, după ce Ionela Prodan a murit: "Un înger s-a născut azi"

UPDATE 11:00: Anamaria Prodan este devastată de durere, după ce Ionela Prodan a murit. În timp ce trupul neînsufleţit al regretatei artiste este pregătit pentru a fi depus la capelă, fiica ei decis să meargă acasă. Vezi aici motivul.

UPDATE 10:30: Ionela Prodan a fost îmbrăcată în costum popular, potrivit unor surse din spital. 

UPDATE 9:00: Trupul neînsufleţit a ajuns la sediul de pompe funebre, acolo unde va fi machiată şi pregătită pentru a fi depusă la capela cimitirului Bellu. 

Citeşte şi - Drama ascunsă a Ionelei Prodan! Artista de muzică populară a fost greu încercată de viaţă

După ce Ionela Prodan a murit, Anamaria Prodan a început să pregătească toate cele necesare pentru înmormântare. În dimineaţa zilei de marţi, aceasta a ajuns la spital, acolo unde a ajuns şi sicriul pentru mama ei, iar la doar câteva minute maşina mortuară a plecat spre capela cimitirului Bellu.

Citeşte şi -  Cine a vizitat-o pe Ionela Prodan la spital, cu câteva ore înainte să moară

Trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan va fi depus astăzi la cimitirul Bellu. Ionela Prodan a murit luni, la ora 21.00, după o luptă îndelungată cu o maladie la pancreas.

Citeşte şi - Imagine tulburătoare publicată de Anamaria Prodan, după moartea Ionelei Prodan: "A ținut-o de mână în timp ce se stingea"

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro