FOTO & VIDEO / Dan Badea se însoară! Primele imagini de la nunta fostului soț al Lorei

+8 click pentru
galerie

După divorțul de Lora, Dan Badea părea să rămână un singuratic. Dar, după o perioadă în care s-a ținut departe de tot ce ar însemna ”tentații”, fostul soț al vedetei, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți de stand-up, s-a îndrăgostti din nou. Și, mai mult decât atât, a decis să se căsătorească cu aleasa inimii lui. 

După o experiență catalogată de-a dreptul nefericită în compania Lorei, Dan Badea a decis să ”recidiveze”. Așa că, în urmpă cu doar câteva minute, simpaticul comediant și-a rostit jurămintele alături de noua lui soție, Mădălina Drăghia.
Dan Badea a încercat prin toate mijloacele să o cucerească şi a reuşit. Mai mult actorul de stand-up comedy şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o în căsătorie chiar de Revelion, într-un cadru de vis în America.
„În Vama Veche ne-am cunoscut.  Era început de seară, eu eram la un bar pe plajă, eram cu nişte prieteni şi el cu Edi. Şi s-a împrietenit cu prietenii mei mai întâi, pentru că şi-a dat  seama că nu o să aibă nicio şansă. Erai cea mai inabordabilă? Eu aşa am fost dintotdeauna. Mi-a făcut toţi prietenii să râdă şi toţi erau.. se declarau fanii lui.   Ne-am făcut o mare gaşcă şi în momentul în care ne-am întors în Bucuresti, aceea gaşcă  a rămas unită.  Ne-am apropiat încet, încet, în timp ce ne întâlneam”, povestește Dan Badea.
Dacă vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro