FOTO & VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu Dan Bittman! Gestul uluitor pe care artistul l-a făcut de faţă cu fiul său cel mare

+4 click pentru
galerie

Dan Bittman (57 de ani) e bogat, e celebru şi nu se fereşte să încalce legea! Nici măcar atunci când îl are lângă el pe Alex, fiul său cel mare. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini incredibile cu artistul.

Când se urcă la volan, Dan Bittman are momente în care nu mai ţine cont de nimeni şi de nimic. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când celebrul cântăreţ a fost surprins de paparazzii noştri în fapt.

Deşi se afla în maşină alături de fiul său cel mare, Alex, Dan Bittman nu a avut nicio reţinere în a încălca prevederile Codului Rutier. Mai exact, acesta a trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Artistul a avut noroc cu carul! În zona respectivă nu se afla nicun poliţist de la circulaţie. Altfel, celebrul cântăreţ ar fi rămas fără permis de conducere.

Dar de ce se grăbea aşa de tare Dan Bittman? Ei bine acesta trebuia să ajungă la un studio de înregistrări, acolo unde, printre alţii, îl aştepta Tavi Colen, bunul său prieten.

Odată ajuns la destinaţie, Dan Bittman a afişat o dispoziţie excelentă. De parcă nu făcuse nimic neregulamentar, artistul a coborât din maşină cu zâmbetul pe buze şi şi-a văzut liniştit de treburile sale.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Stresul a pus stăpânire pe Mirel Rădoi! Gestul făcut de selecţionerul României în trafic

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Necazurile se ţin scai de Oana Roman şi de familia sa! Vedeta s-a separat de soţ, iar mama ei a dat de belea în oraş

Născut la 29 martie 1962, în Bucureşti, Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România. Începânt cu anul 1985, acesta a devenit liderul trupei Holograf.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro