Fratele cel mic al Cristinei Țopescu a venit la căpătâiul jurnalistei. Ce a făcut imediat cum a ajuns. VIDEO PAPARAZZI

+2 click pentru
galerie

Fratele cel mic al Cristinei Țopescu a venit la căpătâiul jurnalistei. Ce a făcut imediat cum a ajuns. VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

Sebastian, fratele vitreg cel mic al Cristinei Țopescu, a ajuns în urmă cu câteva momente la Crematoriul Uman din Vitan-Bârzești, acolo unde va avea loc ceremonia de incinerare a regretatei jurnaliste.

Îmbrăcat în haine de doliu, fratele vitreg cel mic al Cristinei Țopescu a intrat pentru câteva momente în încăperea în care se află sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnaliste, apoi a ieșit afară pentru a fuma o țigară.

Colegi de breaslă, prieteni buni, dar și rude participă astăzi la ceremonia de incinerare a Cristinei Țopescu. Fiecare și-a luat rămas-bun de la regretata jurnalistă în felul lui, iar durerea nu poate fi descrisă în cuvinte. Ceremonia va începe peste doar câteva momente, la ora 13:00. 

Inițial, s-a spus că cenușa regretatei jurnaliste va fi depusă într-un cavou din Cimitirul Bellu, însă aseară a fost dezvăluită o informație în exclusivitate la Agenția Vip. Potrivit spuselor lui Cristi Brancu, cenușa Cristinei Țopescu va fi împrăștiată undeva prin București, locația respectivă nefiind divulgată de mama îndurerată a fostei prezentatoare TV. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro