Fratele Cristinei Țopescu a pus la punct toate detaliile incinerării. Unde s-a dus direct după ce a plecat de la priveghi. VIDEO PAPARAZZI

+2 click pentru
galerie

Fratele Cristinei Țopescu a pus la punct toate detaliile incinerării. Unde s-a dus direct după ce a plecat de la priveghi. VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

Cristi, fratele Cristinei Țopescu este cel care s-a ocupat îndeaproape de incinerarea surorii sale vitrege. Bărbatul a trecut razant prin mulțimea de jurnaliști din fața capelei cimitirului Bellu, pentru a rezolva mai multe treburi urgente.

Astfel, fratele Cristinei Țopescu a mers la primăria comunei Tunari, imediat după ce a plecat de la priveghiul Cristinei Țopescu. Cristi Țopescu a mers să ridice certificatul de deces, act necesar pentru ceremonia de incinerare, care va avea loc mâine, la ora 13:00, la Crematoriul Vitan-Bârzești.

La priveghiul Cristinei Ţopescu au venit rudele regretatei jurnaliste, colegi de breaslă, dar şi prieteni apropiaţi. Jurnalista s-a stins din viață subit, la doar 59 de ani, singură în casă, alături doar de câinii ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro