Gabi Tamaş şi Anamaria Prodan, declaraţii după ce au stat la masa negocierilor! "Vă spunem fără niciun fel de ascunziş"

+2 click pentru
galerie

Gabi Tamaş şi Anamaria Prodan, declaraţii după ce au stat la masa negocierilor! "Vă spunem fără niciun fel de ascunziş" © spynews.ro

Gabi Tamaş şi Anamaria Prodan au oferit primele declaraţii după ce au stat la masa negocierilor cu privire la contractul pe care fotbalistul îl are cu echipa Hapoel Haifa. Momentan, nu s-a decis nimic. 

Gabi Tamaş a refuzat să spună prea multe lucruri, dat fiind faptul că încă se află sub contract, însă Anamaria Prodan a spus că în următoarele zile vor da declaraţii cu privire la ceea ce se petrece. 

"Vorbiţi cu Ana", a spus Gabi Tamaş. 

"Gabi este jucător aflat sub contract, nu are voie să declare nimic. Vedem în următoarele zile ce se va întâmpla. Vă promit că vă spunem fără niciun fel de ascunziş. Acum nu are cum să dea nicio declaraţie şi nici eu nu am ce să vă spun. Depinde de ce-şi doreşte clubul din Israel (n.r. să rezilieze contractul cu Hapoel Haifa)", a spus Anamaria Prodan

Anamaria Prodan îl susţine pe Gabi Tamaş şi îl laudă pentru ceea ce a făcut în cariera sa pentru a ajunge aici. "Gabi este numărul 1 și nimeni nu are ce să comenteze despre viața lui personală. Ca fotbalist vă rog să vă daţi cu părerea. Este numărul 1 si așa va rămâne. Un fotbalist uriaș și unic", a spus Anamaria Prodan pentru www.spynews.ro luni.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro