Gabriela Firea, printre invitații la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cum a ales aceasta să se îmbrace la fericitul eveniment/ VIDEO

Gabriela Firea, printre invitații la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cum a ales aceasta să se îmbrace la fericitul eveniment © paparazzi

Astăzi, fiica cea mare a lui Gigi Becali se căsătorește. Teodora și Mihai se pregătesc să spună „Da”, iar invitații sosesc unul câte unul. Gabriela Firea a sosit și ea la fericitul eveniment și e gată să le fie alături tinerilor. 

Primarul Capitalei nu avea cum să lipsească de la un așa eveniment important. Gabriela Firea a sosit în urmă cu puține momente la nunta fiicei lui Gigi Becali. Nu este singură, ci împreună cu soțul ei. Cei doi s-au îmbrăcat la 4 ace, iar cu ei au adus și două buchete uriașe pentru tânăra ce urmează să se căsătorească în câteva momente. A ales pentru cununie o rochie de culoare bleumarin, iar pe fața ei se poate observa că este foarte fericită și încântată. Edilul a mărturisit că nu ea va fi cea care îi va cununa pe cei doi, ci că doar se află printre invitați.

Printre cei prezenţi se află şi unul dintre nepoţii preferaţi ai lui Gigi Becali, Lucian Becali, care i-a adus verişoarei sale un buchet impresionant de flori, dar şi Vasile Gembazi.

Emoţii de nedescris pentru Gigi Becali

Gigi Becali a organizat cununia civilă a fiicei sale exact aşa cum aceasta şi-a dorit. Teodora este cea mai mare dintre fetele lui, iar latifundiarul din Pipera i-a respectat acesteia toate dorinţele. Gigi Becali are o relaţie superbă cu fetele sale, astfel că a ţinut ca această zi să fie una de neuitat pentru toată familia. Chiar dacă este extrem de fericit, Gigi Becali este şi foarte emoţionat pentru că de astăzi fiica sa nu îi va mai purta numele. Tedora se căsătoreşete cu alesul inimii ei, Mihai Theodor Mincu, şi se pune la casa ei.

Invitaţi numai unul şi unul la nunta anului

Teodora şi Mihai urmează să facă tot în această toamnă şi cununia religioasă, însă au decis ca cea civilă să aibă loc într-o zi aparte. Dacă pentru petrecerea de după cununia religioasă sunt aşteptate nu mai puţin de 700 de persoane, ei bine, la evenimentul de astăzi vor fi prezenţi doar oamenii apropiaţi din viaţile celor doi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro