”Garcea” l-a făcut fericit! Câţi bani i-a dat Mugur Mihăescu unui bărbat care i-a păzit maşina ca pe Sfintele Moaște / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Mugur Mihăescu, un actor cu priză la public. © Hepta

Îndrăgit de o ţară întreagă, actorul Mugur Mihăescu este un om cu suflet mare şi cu mână largă. Oricine îi sare în ajutor, are numai de câştigat.

În urmă cu câteva zile, „Garcea” a mers la un restaurant de fiţe din Capitală, pentru a servi prânzul. El nu a purtat uniforma de poliţist, ci a preferat un hanorac în dungi, o pereche de jeanşi şi pantofi sport. Conform protocolului, clienţii localului îşi lasă maşinile în parcarea special amenajeată, iar cheile rămân în grija unui paznic. Aşa a procedat şi Mugur Mihăescu. La plecare, actorul a fost darnic cu omul care a stat cu ochii pe bolidul său. Fără să stea pe gânduri, comediantul a umblat la portofel şi i-a oferit paznicului 10 lei. Deşi suma nu a fost una însemnată, valetul a fost mulţumit. Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au surprins momentul.

Mugur Mihăescu s-a născut la data de 2 iunie 1967, în Sadova, judeţul Dolj. Actorul şi-a început cariera în anul 1988 şi s-a consacrat graţie rolului poliţistului „Garcea”. În viaţa privată, acesta este un om de afaceri de succes. Printre business-urile sale se numără şi un restaurant cu specific irlandez, deschis în 2009, în care a investit 850.000 de euro. La finalul anului 2012, firma lui Mugur Mihăescu a raportat un profit brut în valoare de 3.033.033 de lei, aproximativ 682.000 de euro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro