Gestul impresionant făcut de un admirator al Cristinei Țopescu, chiar în fața capelei unde este depusă

+3 click pentru
galerie

Gestul impresionant făcut de un admirator al Cristinei Țopescu, chiar în fața capelei unde este depusă © paparazzi

Vestea că jurnalista Cristina Țopescu a murit a venit ca un șoc pentru toți cei care au apreciat-o. Astăzi, fosta realizatoare TV a fost depusă la capela, iar un trecător a ținut să facă un gest impresionant pentru vedetă.

Cristina Țopescu s-a stins din viață, iar vestea a venit ca un trăsnet pentru toți cei care au cunoscut-o, dar și pentru toți cei care au apreciat-o pe vedetă din fața televizoarelor. Astăzi, fosta realizatoare TV a fost depusă la Capela Cimitirului Bella, acolo unde apropiați pot veni să-i aducă un ultim omagiu, până mâine, atunci când aceasta va fi incinerată.

Paparazzi SpyNews.ro au surprins un gest impresionant al unui trecător, un simplu om care a iubit-o și a apreciat-o pe Cristina Țopescu și a decis să vină să-i aducă un ultim omagiu. Acesta a adus în fața o imagine în care este scris ”Rămas bun, Cristina Țopescu” și pentru care a aprins câteva lumânări, în semn de regret pentru dispariția prematură a acesteia. 

Cristina Țopescu a fost găsit-o moartă în propria locuință, după ce timp de trei săptămâni nimeni nu a mai știut nimic de ea. Îngrijorați vecinii au sunat la 112, iar anchetatori au găsit trupul fără viață al vedetei în poziție de somn. Potrivit acestora, decesul ar fi survenit cu multe zile în urmă, în apropierea Anului Nou, trupul realizatoarei TV fiind deja în stare de descompunere. 

Cristina Țopescu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, lăsând în urmă multe regretate, dar și foarte multe materiele TV ce vor rămâne în amintire.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro