Gică Popescu a făcut chef mare! Cum s-a pregătit căpitanul ”Generației de Aur” pentru bairamul de pomină! Imagini EXCLUSIVE
Publicat pe 04.07.2016 la 23:59 Actualizat pe 05.07.2016 la 12:36
Gică Popescu trăieşte viaţa la maximum, după ce a stat un an şi opt luni în spatele gratiilor, ca urmare a condamnării pe care a primit-o în „Dosarul Transferurilor”. Fostul component al „Generaţiei de Aur” nu vrea să mai audă de fotbal şi s-a apucat puternic de petreceri.
Gică Popescu trăieşte viaţa la maximum, după ce a stat un an şi opt luni în spatele gratiilor, ca urmare a condamnării pe care a primit-o în „Dosarul Transferurilor”. Fostul component al „Generaţiei de Aur” nu vrea să mai audă de fotbal şi s-a apucat puternic de petreceri.
Zilele de detenţie i-au folosit din plin. „Baciul” nu aşteaptă să fie servit, ci se ocupă personal de tot ceea ce este nevoie pentru un chef pe cinste. Popescu a fost surprins de paparazzi Spynews.ro chiar în momentul în care făcea cumpărăturile pentru marea petrecere.
Fostul fotbalist de legendă nu este mofturos. În loc de caviar sau de fructe de mare, Gică preferă preparatele autohtone. Cumnatului lui Hagi îi place să mănânce mici, friptură de porc sau pastramă de berbecuţ. Toate aceste cărnuri au făcut parte din meniul pe care l-au servit Popescu şi invitaţii săi.
Pentru ca grătarul să iasă aşa cum trebuie, fostul internaţional a cumpărat un sac de cărbuni. După ce a terminat de cumpărat cele necesare, olteanul s-a îndreptat spre reşedinţa sa. E clar! „Baciul” şi-a înnebunit vecinii!
SURSA FOTO: Hepta, Paparazzi