VIDEO / Gică Popescu, de URGENȚĂ la SPITAL! Fostul căpitan al Naționalei a ajuns pe mâna medicilor! Vezi ce a pățit

Eliberat de curând din penitenciar, Gică Popescu a ajuns, zilele trecute, de urgență la spital, fostul căpitan al Naționalei României părând să aibă nevoie de o serie de investigații medicale amănunțite.

Zilele trecute, pe un vifor care cu greu ar fi scos pe cineva din casă, Gică Popescu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce, îngrijorat din cale afară, ajungea la clinica sportivă. Acolo, spun sursele noastre, fostul jucător legendar al naționalei Românieie a petrecut câteva ore bune, medicii consultându-l cu atenție, acesta acuzând o serie de dureri îngrijorătoate în zona spatelui.
După ce fostul fundaș a fost consultat cu atenție, iar analizele i-au fost prelevate, medicii i-au recomandat probabil un tratament medicamentos, Gică Popescu vizitând și farmacia de la parterul clinicii sportive, iar apoi s-a îndreptat spre mașină.
Acum două luni, după ce a fost condamnat la închisoare din cauza implicării sale în ”Dosarul Transferurilor”, Gică Popescu a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, ”Baciul” anunțând că vrea să își dedice timpul familiei, încercând să recupereze timpul petrecut în spatele gratiilor.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro